Sectoren en referenties

(Retour) boxen voor verschillende branches

PRODUCTEN

Logixbox voor bedrijven

Steeds meer bedrijven zien het voordeel in van levering in of een (retour)verzending uit een Logixbox. Het wordt voor uw klanten tenslotte gemakkelijker en aantrekkelijker om te bestellen, wanneer de belofte ‘vandaag besteld, morgen in huis’ steeds kan worden waargemaakt. Diverse (online) bedrijven, overheidsinstanties, zorginstellingen en installateurs werken al met de Logixbox. Het uitwisselen van bestellingen, emballage, reserve-onderdelen en andere post kan gemakkelijk worden gerealiseerd, zowel met klanten als met bijvoorbeeld servicemonteurs. Bovendien kan dit ook ‘s nachts en in het weekend als dit nodig is. Ook in de bouwsector en in de makelaardij worden de voordelen van de Logixbox zeer gewaardeerd. In nieuwe of te renoveren duurzame projecten bijvoorbeeld kan uitstekend een (Inbouw) Logixbox worden toegevoegd.

 

Onze klanten

De pagina zou veel te lang worden om al onze bijzondere klanten hier te tonen. Logixbox beschikt over een enorm gevarieerd klantenbestand. Wij zijn op iedere klant trots, stuk voor stuk. Omdat wij u niet alle klanten kunnen tonen hebben we een selectie gemaakt van een aantal van deze klanten! Wilt u een aantal van onze referenties zien? Kijk hier verder.

 

Wat kunt u als bedrijf met een Logixbox?

Ontvangen

Ziekenhuizen bijvoorbeeld maken gebruik van de retourboxen om (gebruikte) medicijnen en/of naalden te ontvangen of veilig op te bergen. Hotels kunnen van de box gebruikmaken om pasjes en sleutels in ontvangst te nemen. In laboratoria kunnen monsters in de boxen worden gedeponeerd, de financiële dienstverlening kan op deze manier orders of grote poststukken ontvangen… Ook mobiele kappers, administratiekantoren, tandartspraktijken en bibliotheken kunnen hun voordeel doen met de mogelijkheden van de Logixbox. Bent u overtuigd?

Uitwisselen en retourneren

Gevonden voorwerpen, sleutels, alle informatie en producten die moeten worden uitgewisseld kunnen via de Logixbox op een veilige manier worden overgebracht. Vanwege het hufterproof ontwerp is het niet mogelijk om de box ‘zomaar’ open te breken. Uw items zijn dus altijd veilig.

Wilt u meer weten of ons advies voor uw branche? Kijk verder op deze pagina’s.

Architect of aannemer

Installateurs

Kantoor

Zorginstelling

 

Wat kunnen we voor u doen?

Met de Logixbox kiest u voor gemak en veiligheid. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wenst u een offerte op maat, bijvoorbeeld voor uw buitendienstmedewerkers of uw aangesloten dealers of agenten? Wilt u meerdere Logixboxen, dan kunnen we ervoor zorgen dar deze allemaal geopend worden met dezelfde sleutel (masterkey) Bent u zelfstandig koerier en geïnteresseerd in ons Affiliate programma?

Contact met ons

Neem voor alle vragen die u heeft dan contact met ons op, via info@logixbox.nl of 0114-317178 (op werkdagen van 08.30-17.00 uur). Bekijk intussen in onze webshop de verschillende modellen van de Logixbox en de bijbehorende eigenschappen.