Architect en aannemer

Van ontwerp tot toekomstbestendige oplossing

PRODUCTEN

Uw (ver)bouwproject verdient een pakketkluis

Als architect, aannemer projectontwikkelaar of als eigenaar wilt u natuurlijk dat de woning voldoet aan alle moderne eisen van deze tijd. Steeds meer particulieren en bedrijven zien het voordeel in van levering in of een (retour)verzending uit een pakketkluis van Logixbox. Wij leveren een uitgebreid assortiment pakketkluis oplossingen voor aannemers, architecten, vastgoedmanagement bedrijven, huiseigenaren, projectontwikkelaars etc.

 

Waarom de brievenbus vervangen?

De brievenbus heeft zijn beste tijd achter de rug en de pakketbrievenbus doet volop zijn intrede. Hoe kan het ook anders; de postmarkt is krimpende en de pakketmarkt groeiende. Tegen 2025 is de verwachting dat er al meer pakketjes dan post wordt verstuurd (bron: NOS onderzoek staatssecretaris Keijzer) Daarnaast zijn er grote veranderingen binnen de postmarkt gaande, waarbij bijvoorbeeld de postbezorger straks pakketten en post in één keer gaat bezorgen. Een logisch gevolg is dat de pakketbrievenbus de oude brievenbus met de te kleine gleuf vervangt.

 

Waarom een pakketkluis van Logixbox?

Een goede pakketkluis is mooi, duurzaam, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Bovendien moet deze post én grote pakketten kunnen ontvangen en alle vervoerders moeten erin kunnen leveren. Naast vrijstaande- of wandmontage is het ook mogelijk om een Logixbox te integreren in een muur van een woning of een gebouw. De pakketkluis van Logixbox wordt op deze manier optimaal en onzichtbaar weggewerkt. Het is een stijlvolle logische oplossing die aan te passen is aan uuw architectuur.

Duurzame oplossing

Met een pakketkluis van Logixbox draagt u bij aan een beter milieu. Bij elk direct bezorgd pakje moet de pakketbezorger geen onnodige ritjes meer maken en hoeft het pakket niet afgehaald te worden bij een ophaalpunt. De CO2 uitstoot per pakje is dus minder. Deze innovatieve pakketkluis draagt bij aan een toekomstbestendig duurzaam wonen.

Flexibel en modulair

De pakketkluizen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, maten, materialen en kleuren. Ook is het mogelijk om de pakketkluizen in gezamelijke opstelling in appartementencomplexen toe te passen. De pakketkluizen van Logixbox zijn van de hoogste kwaliteitsklasse met o.a. uiterst duurzame poedercoating, extra verzwaarde onderdelen, een stevig antihengel gedeelte en een solide inwerpopening. De waterdichte inwerpconstructie is zodanig ontworpen dat de poststukken en pakketten er eenvoudig in geleverd kunnen worden. Daarnaast is het niet mogelijk dat derden pakketten eruit kunnen halen door de antidiefstal beveiliging. Aan de buitenkant van de pakketkluis is het onzichtbaar of er een pakket is geleverd. Voor het integreren van pakketkluizen in een gebouw of appartementencomplex heeft Logixbox diverse oplossingen ter beschikking. Er is enorm veel mogelijk. Bekijk de voorbeelden op deze pagina.

 

Wat kunnen we voor u doen?

Met de Logixbox kiest u voor gemak en veiligheid. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wenst u een offerte op maat, bijvoorbeeld voor uw buitendienstmedewerkers of uw aangesloten dealers of agenten? Of wilt u een bestektekst die alle specifieke informatie per model omschrijft? Neem voor alle vragen die u heeft dan contact met ons op, via info@logixbox.nl of +31 (0)11 431 71 78 (op werkdagen van 08.00-17.00 uur). Bekijk intussen in onze webshop de verschillende modellen van de Logixbox en de bijbehorende eigenschappen.

Pakketkluizen voor projecten
 1. sticker pakketje voor pakketbus sticker pakket voor pakketbrievenbus
  Brievenbus sticker Icoon Pakket
  Rating:
  0%
  € 4,00 € 3,31
 2. geïntegreerde pakketbrievenbus Geïntegreerde pakketbrievenbus openstaand
  Frontbox-Inbouw-Achteruitname-Uni
  Rating:
  0%
  Vanaf € 505,00 € 417,36
 3. pakketbrievenbus inbouw met frame pakketbrievenbus inbouw met frame en open
  Frontbox-Inbouw-Uni
  Rating:
  0%
  Vanaf € 495,00 € 409,09