Architect en aannemer

Van ontwerp tot toekomstbestendige oplossing

PRODUCTEN

Pakketkluis van Logixbox: veilig en stijlvol pakketten ontvangen

Pakketkluis: Veilig en Stijlvol Uw Pakketten Ontvangen

Als architect, aannemer, projectontwikkelaar of huiseigenaar wilt u dat de woning voldoet aan alle moderne eisen. Een pakketkluis van Logixbox biedt de perfecte oplossing voor het veilig en efficiënt ontvangen van pakketten. Steeds meer particulieren en bedrijven zien de voordelen in van levering en retourverzending via een pakketkluis. Ons uitgebreide assortiment pakketbrievenbussen is geschikt voor aannemers, architecten, vastgoedmanagement bedrijven, huiseigenaren en projectontwikkelaars.

Waarom de brievenbus vervangen?

De traditionele brievenbus voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd. De postmarkt krimpt, terwijl de pakketmarkt groeit. Tegen 2025 wordt verwacht dat er meer pakketjes dan post worden verstuurd (bron: NOS onderzoek staatssecretaris Keijzer). Daarnaast bezorgen postbezorgers straks zowel pakketten als post in één keer. Hierdoor wordt de pakketkluis de logische vervanger van de oude brievenbus met de te kleine gleuf.

Waarom een pakketkluis van Logixbox?

Een pakketkluis van Logixbox is:

 • Mooi: Past bij de architectuur van uw woning of gebouw.
 • Duurzaam: Gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van een duurzame poedercoating.
 • Gebruiksvriendelijk: Gemakkelijk in gebruik voor zowel bezorgers als bewoners.
 • Betrouwbaar: Voorzien van antidiefstal beveiliging en waterdichte inwerpconstructie.

pakketkluis met kwaliteits kenmerken

Duurzame oplossing

Met een pakketkluis van Logixbox draagt u bij aan een beter milieu. Pakketten worden direct bezorgd zonder onnodige ritjes of afhalen bij een ophaalpunt, wat de CO2-uitstoot vermindert. Dit maakt de pakketkluis een toekomstbestendige en duurzame oplossing voor wonen.

Flexibel en modulair

De pakketkluizen van Logixbox zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, maten, materialen en kleuren. Ze kunnen vrijstaand, aan de wand gemonteerd of geïntegreerd in een muur worden. Dit maakt ze geschikt voor zowel individuele woningen als gezamenlijke opstellingen in appartementencomplexen. Onze pakketkluizen hebben:

 • Uiterst duurzame poedercoating
 • Extra verzwaarde onderdelen
 • Stevig antihengel gedeelte
 • Solide inwerpopening

 

Pakketkluis voor Inbouw in Verbouwingen en Projecten

Een pakketkluis kan naadloos worden ingebouwd tijdens een verbouwtraject of bij totaalprojecten voor hekwerkbedrijven. Deze inbouwoplossingen zijn ideaal voor het integreren van een pakketkluis in bestaande muren, hekken, of kolommen, waardoor ze zowel praktisch als discreet zijn.

Bij Logixbox bieden we verschillende modellen inbouw pakketkluizen die eenvoudig kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Door een pakketkluis in te bouwen, behoudt u de esthetiek van uw woning of project, terwijl u tegelijkertijd zorgt voor een veilige en efficiënte manier om pakketten te ontvangen. Bekijk onze inbouwoplossingen voor meer details en voorbeelden van succesvolle implementaties.

pakketkluis voor inbouw

Pakketkluis en Accessoires voor een Complete Oplossing

Een pakketkluis is niet compleet zonder de juiste accessoires.

Bij Logixbox bieden we een breed scala aan producten om uw pakketkluis verder te optimaliseren. Onze RVS huisnummers zorgen voor een stijlvolle en duidelijke identificatie van uw adres, waardoor bezorgers altijd de juiste locatie vinden. Deze huisnummers zijn gemaakt van geborsteld roestvrij staal, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. Daarnaast kunt u kiezen uit accessoires zoals vuurwerksluitingen voor extra veiligheid tijdens de feestdagen, spaghettimatten om uw pakketten zacht op te vangen, en extra sleutels voor gemakkelijke toegang. Met deze toevoegingen wordt uw pakketkluis een nog completere en efficiëntere oplossing voor het ontvangen van pakketten.

Wat kunnen we voor u doen?

Met Logixbox kiest u voor gemak en veiligheid. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wenst u een offerte op maat of een bestektekst voor specifieke informatie per model? Neem contact met ons op via info@logixbox.nl of +31 (0)11 431 71 78 (op werkdagen van 08.00-17.00 uur). Bekijk in onze webshop de verschillende modellen van Logixbox en de bijbehorende eigenschappen.

Pakketkluizen voor projecten
 1. sticker pakketje voor pakketbus sticker pakket voor pakketbrievenbus
  Brievenbus sticker Icoon Pakket
  Rating:
  0%
  € 4,00 € 3,31
 2. geïntegreerde pakketbrievenbus Geïntegreerde pakketbrievenbus openstaand
  Frontbox-Inbouw-Achteruitname-Uni
  Rating:
  0%
  Vanaf € 505,00 € 417,36
 3. pakketbrievenbus inbouw met frame pakketbrievenbus inbouw met frame en open
  Frontbox-Inbouw-Uni
  Rating:
  0%
  Vanaf € 495,00 € 409,09