Blog met interessante informatie

 1. Revolutionair Gemak: Pakketkluis in Huis

  Welkom in de wereld van moeiteloze ontvangst en stijlvol gemak! Sta je ook wel eens voor de uitdaging van gemiste pakketleveringen? Het is tijd om afscheid te nemen van die zorgen met onze innovatieve oplossing: de pakketkluis in huis.

  Onze ingebouwde pakket brievenbussen zijn ontworpen om jouw leven te vereenvoudigen en te verrijken. Hier zijn de redenen waarom een ingebouwde pakketkluis een essentieel element is voor jouw moderne levensstijl:

  Lees meer »
 2. RVS schoonmaken vanwege vlieg roest

  Irritant, heb je nieuwe RVS huisnummers en zie je er roest op ontstaan. Of toch niet?

  Vliegroest is een veel voorkomend probleem dat ontstaat op RVS huisnummers en andere roestvast staal onderdelen zoals brievenbuskleppen.

  rvs huisnummers schoon maken

   

  Vliegroest op RVS huisnummers, wat is het

  Vliegroest komt van buitenaf en ontstaat doordat er ijzerdeeltjes of verontreinigingen op het RVS oppervlak terecht komen. Doordat er geen zuurstof meer bij kan, gaan deze ijzerdeeltjes roesten en veroorzaken ze roestvlekken. Het lijkt alsof

  Lees meer »
 3. Hoe kies je de juiste pakketbrievenbus?

  Wil je niet meer je pakketten afhalen of naar een afhaalpunt? En ben je overtuigd van de het gemak van een pakketbrievenbus? Dan behoor jij tot 1 van de vele online shoppers die graag 24/7 online shopt, maar ook 24/7 thuis alle bestellingen wilt ontvangen.

  pakketbrievenbus logixbox

   

  Pakketbrievenbus kiezen

  Waar let je eigenlijk op bij het kiezen van de juiste pakketbrievenbus? Tegenwoordig is er een breed aanbod van allerlei soorten pakketbrievenbussen, maar wil je graag een degelijk én een veilig model voor alle pakketten? Dan zul je toch rekening moeten houden met een hogere aanschafwaarde. De volgende punten die echt verschillend zijn bij allerlei modellen staan hieronder beschreven en zijn dus echt de moeite waard

  Lees meer »
 4. Welkom op de blog van Logixbox

  Als bedrijf gespecialiseerd in innovatieve oplossingen voor pakketbezorging, delen we graag onze kennis met u.
  Op deze pagina vindt u dan ook meer informatie over onze ervaringen, onze producten en onderwerpen die hiermee te maken hebben.

  Is er een gerelateerd onderwerp waar u graag meer over zou willen lezen? Stuur ons dan een bericht, wij zijn erg benieuwd naar uw mening! Voor meer informatie over onze specifieke producten en het bestellen ervan, kunt u terecht in onze webshop. Het team van Logixbox wenst u veel leesplezier!

   

  Logixbox is ook te vinden is op social media! Volg ons op Twitter, Facebook, YouTube of LinkedIn.

  Lees meer »