Uitleg over modellen

Voor elke situatie een geschikte pakketbus

PRODUCTEN

Modellen

U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke modellen van de Logixbox: de pakketbussen Designbox, Frontbox en Multiboxen S en M en pakketboxen; Topbox-XL met diverse uitbreidingen zoals pincodeslot en/of ingewerkte brievenbusklep en de Topbox-XXL. 

 

Verschillen tussen Pakketboxen en Pakket(brieven)bussen

Het grootste verschil tussen de pakketboxen en pakket(brieven)bussen:
Pakketboxen: u leegt de Topbox na iedere levering van één of meerdere grotere pakketten.
Pakket(brieven)bussen: u kunt meerdere keren per dag post en pakketten ontvangen zonder de pakketbus(sen) tussendoor te legen én zonder dat de bezorger een slot hoeft te bedienen. Hiervan zijn ook inbouw modellen beschikbaar, die netjes verwerkt kan worden in een gevel, muur, hek of pilaar.

Voordelen Pakketbussen
Zowel post als pakketten ontvangen
Er hoeft geen slot bediend te worden door de pakketbezorger
Meerdere leveringen per dag

De Topbox-XL met pincodeslot kan meerdere zendingen per dag ontvangen en ook gebruikt worden om te retourneren. De pakketbussen en pakketboxen zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Ook kunt u kiezen uit diverse kleuren. Informatie over de beschikbare kleuren staat vermeld bij het betreffende product.

Voordelen Pakketboxen
Extra grote pakketten en kratjes ontvangen
Post ontvangen (indien voorzien van brievenbusklep)
Eenvoudige slotbediening
Meerdere grote pakketten per levering
Meerdere leveringen per dag (indien voorzien van pincodeslot)


 

Verschillende modellen pakketbussen; Multibox, Frontbox (inbouw) en Designbox

De Multiboxen, Frontboxen en Designboxen zijn pakketbrievenbussen die naast post ook meerdere pakketten verschillende keren per dag kunnen ontvangen én veilig opbergen zonder dat de bezorger een slot hoeft te bedienen.
Deze pakketbussen kunnen dus uitstekend als vervanging dienen voor uw huidige brievenbus.
Werking
De bezorger van het pakket opent het deksel, legt het pakket in het vak en sluit het deksel, waarbij een metalen plaat meedraait met het deksel. Dit voorkomt het zogenaamde ‘uithengelen’ van pakketten. Het pakket schuift tegen de stootrand en valt daarna veilig in het onderste compartiment van de pakketbus. De box is meteen klaar om een volgend pakket te ontvangen. Om de inhoud uit de pakketbus te halen, opent u de deur aan de voor- of achterzijde met de meegeleverde sleutel.

 

Verschillende modellen Pakketboxen; Topbox-XL en Topbox-XXL

De Topbox is uitermate geschikt voor grote pakketten en/of kratjes ontvangen. De Topbox met pincodeslot kan wel meerdere leveringen per dag ontvangen en ook retourneren.
Werking
De pakketbezorger opent het deksel en legt het pakket in de box. Hij wordt er door middel van een sticker op geattendeerd om het deksel te sluiten en het slot in te drukken, zodat de Logixbox correct wordt afgesloten. Het pakket ligt nu veilig in uw Logixbox en alleen ú kunt de box openen, met de meegeleverde sleutel. Het ingedrukte slot komt bij het openen weer naar buiten, waardoor de Topbox meteen klaar is voor de volgende levering.

 

Wilt u verdere informatie?

Verdere informatie over de verschillende boxen die u kunt bestellen, vindt u in de webshop. Heeft u toch nog vragen, bijvoorbeeld over de verschillende montage mogelijkheden dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. We zijn steeds voortdurend bezig met het uitbreiden van het assortiment. Houd dus de website in de gaten. Ook kunt u ons volgen via Twitter en Facebook, om niks van Logixbox te missen.