Galerij met pakketjesbussen

Foto's van onze tevreden klanten

PRODUCTEN

Galerij

Als bedrijf gespecialiseerd in innovatieve en duurzame oplossingen voor pakketbezorging, delen we graag onze kennis en ideeën met u. Op deze pagina vindt u een selectie van  voorbeelden van pakketjesbussen die in gebruik zijn. Zo krijgt u een beeld hoe de Logixbox bij uw huis zou kunnen staan.

 

Keuze van de pakketjesbus

De keuze van Logixbox hangt af van uw persoonlijke wensen en situatie. Kies uw favoriete model en ontdek hoe fijn het is om niet langer thuis te hoeven blijven voor uw bestelde producten of boodschappen en gelijk uw steentje bij te dragen aan een beter milieu. Van kleine pakketjesbussen tot het integreren van een Inbouw pakketbrievenbus in een nieuwbouwwoning, laat u hier inspireren door hedendaagse pakketjesbussen. Want voor iedereen is een passende Logixbox!

 

Trots op onze klanten!

Heeft u al een Logixbox en wilt u graag andere mensen ook laten zien voor welke oplossing u heeft gekozen. Stuur ons dan een bericht, wij zijn erg benieuwd naar uw realisatie!

Voor meer informatie over onze specifieke producten en het bestellen ervan, kunt u terecht in onze webshop. Het team van Logixbox wenst u veel kijkplezier! Logixbox is ook te vinden op social media! Volg ons op Twitter, Facebook, Instagram, YouTube of LinkedIn