Bestel- en bezorgproces

Veilig betalen in een beschermde omgeving

PRODUCTEN

100% Veilig betalen

Onze bestelprocedure vindt geheel plaats via een beveiligde SSL-verbinding. Je hebt hier geen speciale software voor nodig: bij ons bestel je altijd veilig. Deze verbinding wordt dagelijks gecontroleerd door Symantec. Je kunt dat controleren door het slotje of groene URL in de adresbalk van je browser.

Symantec gebruikt het wijdverspreide Verisign Rootcertificaat. Alle certificaten worden geleverd met Symantec Safe Site, dat jouw verbinding extra controleert op bijvoorbeeld phising of malware scanning. Symantec SSL biedt hiermee een complete website-security oplossing voor gebruikers die belang hechten aan vertrouwen en de hoogste kwaliteit beveiliging.

Ideal

Simpeler en veiliger wordt het niet.
Kies voor iDeal en je wordt als vanzelf door het betaalproces geleid. Log in bij uw bank en autoriseer de betaling. Het geld wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.
• Makkelijk
• Veilig betalen
• Geen extra kosten

 

Sofort

SOFORT Banking is het online betaalsysteem in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Het is een eenvoudige en veilige betaalmethode. Je kunt eenvoudig betalen via een beveiligd betaalformulier en bevestigt de bestelling met een unieke transactiecode (TAN). Je hoeft als klant alleen een product te kiezen uit de webshop, SOFORT Banking als betaalmethode te kiezen, inloggen in de vertrouwde bankomgeving, bevestigen van de bestelling met een unieke TAN-code en de betaling is voldaan. LET OP: Bij betaling met SOFORT Banking word uw bestelling verstuurd nadat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven (1-7 werkdagen).

 

Bancontact/ Mister Cash

U wilt online shoppen met uw Bancontact of MisterCash kaart? Dat kan. U geeft eerst een aantal gegevens van uw kaart in op de website. Dankzij een versleuteling en een veiligheidsprocedure verloopt de betaling online zonder problemen. Om uw online aankoop te betalen, klikt u op het logo Bancontact/ MisterCash. Zorg ervoor dat je de volgende gegevens bij de hand heeft:
• Kaartnummer
• Naam van de kaarthouder
• Vervaldatum van de pas
• Unieke code (gegenereerd door de bankpaslezer)

 

Vooruit betalen, dan verzenden

Bij Logixbox kunt u via 'overboeking. Het bestelproces verloopt exact hetzelfde als bij de andere betaalmethoden, zodra uw betaling binnen is, ontvangt u van ons bericht met uw verwacht bezorgmoment.
U dient eerst het verschuldigde bedrag naar onze bankrekening over te maken. Vergeet vooral niet uw bestelnummer te vermelden. Hier valt of staat de order namelijk mee. Het betalingskenmerk + IBAN-bankrekeningnummer staan vermeld in de orderbevestiging die u per e-mail ontvangt.

Is het geld binnen, dan wordt uw bestelling zo spoedig mogelijk verzonden. Houd er wel rekening mee dat een overschrijving gemiddeld 2 tot 3 werkdagen duurt. Pas daarna wordt uw order verzonden.

 

Paypal

Ook kunt u bij ons betalen met behulp van Paypal. Het grote voordeel hiervan is dat uw creditcardgegevens niet zomaar bij iedereen bekend worden.
Het bestel- en betaalproces verloopt in het geval van Paypal als volgt:
• Leg het gewenste product in het winkelmandje.
• Kies voor Paypal als betaalmethode.
• Vervolgens moeten de gegevens van je Paypal-account worden ingevoerd: emailadres en wachtwoord.
• Als alles klopt, bevestigt u de bestelling.

 

Creditcard

Logixbox accepteert creditcards van VISA, Master Card en American Express.
Bij het online shoppen is de creditcard onverminderd populair als betaalmethode: het is gemakkelijk, snel en veilig. Daarnaast bieden verschillende creditcard-merken aflevergarantie en aankoopverzekering.
Voor een creditcardbetaling wordt er om de volgende gegevens gevraagd:
• Het nummer van de kaart
• De vervaldatum
• De verificatiecode (CVV)
• Laatste drie getallen in het vak voor de handtekening
• Naam van de kaarthouder

 

Klarna

Zodra je bestelling is bevestigd, ontvang je binnen 2 dagen een e-mail met betalingsinstructie van Klarna. Log in op de Klarna app of via de Klarna website en betaal met 1 klik. Gebruik je Klarna voor het eerst, dan vragen ze je om je te registreren. Gebruikte je Klarna al eerder, dan hoef je bij het afrekenen op onze site alleen maar aan te geven dat je via Klarna wil betalen. Je hebt dan geen bankgegevens of wachtwoorden meer nodig. Je hebt hierna 14 dagen de tijd om met credit- of debitcard te betalen zonder extra kosten.

 

Vragen?

Voor een snelle en soepele afhandeling van uw bestelling raden wij u aan om online te bestellen. Wilt u meer informatie over bestellen, verzenden en bezorgen of garantie en retouren, lees verder op deze pagina's Mocht u vragen hebben over het betaalproces, neem dan contact met ons op.