Duurzaam bezorgen en ontvangen

Wij maken er werk van, u ook?

PRODUCTEN

Milieu

U draagt bij aan een beter milieu

Gedurende de laatste jaren is onze bewustwording als het gaat om het milieu, gestegen tot een heel nieuw niveau. We zoeken allemaal naar duurzame, groene oplossingen voor onze problemen en denken veel na over hoe we het beste ons steentje kunnen bijdragen aan een gezond leefklimaat.

 

Duurzaam bezorgen

Logixbox kan daarom met trots melden dat u met de aanschaf van een Logixbox eveneens bijdraagt aan een beter milieu. U bespaart tenslotte niet alleen geld en tijd maar ook het milieu wanneer de pakketbezorger direct het pakket in uw Logixbox kan plaatsen en u uw pakket niet alsnog bij een pakketpunt dient af te halen. Met een Logixbox draagt u bij aan duurzaam bezorgen.

De voordelen voor uw woongenot:
 Minder CO2 uitstoot
 Minder onveilige verkeerssituaties
Minder drukte in de straat/wijk

Met een Logixbox kunt u alle pakketten gewoon thuis ontvangen!

 

Minder uitstoot van CO2

Het gebruik van een Logixbox zorgt er namelijk voor dat u geen onnodige dure ritten hoeft te maken, naar bijvoorbeeld een afhaalpunt of postkantoor. En wat dacht u van de ritten die de pakketbezorger maakt, wanneer deze een tweede of misschien zelfs een derde keer naar uw woning of kantoor moet terugkeren? De bezorger hoeft nu slechts één keer bij u langs te komen en kan zo snel zijn route vervolgen. Met de Logixbox bewijst u dus niet alleen uzelf, maar ook de borgers en het milieu een grote dienst. In onze webshop kunt u kiezen voor het model dat het beste aansluit bij uw persoonlijke of zakelijke wensen.

Wist u dat...?:
1 op de 3 bewoners zijn niet thuis op het moment van aanbieden, waardoor er dagelijks zo’n 200.000 pakketten retour gaan
Alle vervoerders dankbaar gebruik maken van de Logixbox
De Logixbox de laatste online bestelling is waarvoor je thuis moet blijven. Daarna heb je altijd op tijd je pakket in huis

 

Meer informatie?

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar de Logixbox en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van deze beveiligde pakket brievenbus? Dan verwijzen wij u graag naar andere specifieke pagina’s op onze website, waar u onder andere meer leest over de veiligheid, de voordelen en de verschillende modellen of neem contact met ons op:

Welke voordelen biedt de Logixbox?

Uit welke modellen kan ik kiezen?

Hoe veilig zijn mijn pakketten in de box?