Over ons

Logixbox; sterk staaltje teamwerk

PRODUCTEN

Over ons

Logixbox, uw leverancier voor de meest veilige en moderne manier van pakketpost ontvangen. Wij zijn gevestigd in Heikant, Zeeland, uiteraard bestelt u onze producten uiteraard gemakkelijk online. Met de Logixbox willen we niet alleen het werk van post en pakket bezorgers gemakkelijker maken, maar ook het dagelijks leven van de ontvangers van pakketten én de logistiek van bedrijven (die verzenden). Mensen die bijvoorbeeld hun favoriete boeken, schoenen, verzorgingsproducten,... online hebben besteld, of bedrijven die wachten op de levering van onderdelen, kantoorartikelen of gereedschappen....

De kwalitatief hoogwaardige Logixbox zorgt ervoor dat men niet langer thuis hoeft te blijven om bestellingen te ontvangen. Pakketbezorgers kunnen áltijd hun werk doen en hoeven niet te zoeken naar een alternatief of meerdere keren terug te rijden.

Plaatst u bij ons een bestelling voor één van de Logixbox modellen, dan krijgt u te maken met ons enthousiaste Logixbox team dat altijd voor u klaar staat met advies en service. Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor thuis of op kantoor of openbare gelegenheid: onze medewerkers hebben de expertise en ervaring in huis om u te voorzien van de juiste Logixbox!

Waarom Logixbox

Logixbox denkt met u mee. De pakketbrievenbussen worden onder andere geleverd met een gratis brievenbussticker, waarmee duidelijk wordt gemaakt dat gebruik van de Logixbox de voorkeur heeft. Alle vervoerders kunnen en zullen gebruikmaken van deze innovatieve pakketbrievenbus. Wij vinden in onze dienstverlening een persoonlijke benadering erg belangrijk en laten dan ook graag zien dat we voor u een oplossing willen zoeken. Advies op maat is mogelijk! Er zijn verschillende soorten Logixboxen bij ons te bestellen. De maat is bijvoorbeeld af te stemmen op de soort pakketten die normaliter worden ontvangen.

Wij spreken u graag

Wilt u contact met ons opnemen, om vragen te stellen of advies te vragen? Dan kan dat op diverse manieren. Kijk eerst eens bij de veelgestelde vragen, misschien vindt u daar het antwoord op uw vraag. Heeft u behoefte aan extra informatie, dan kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier of mail naar info@logixbox.nl . Wilt u graag direct antwoord, stuur dan een bericht via de chat of neem telefonisch contact met ons op tel.: +31 (0)11 4317178