Grote buitenbrievenbus voor kantoor

Extra service voor uw klant

PRODUCTEN

Grote buitenbrievenbus voor kantoor

Een grote buitenbrievenbus is zeer geschikt om snel allerlei documenten, mappen en grote poststukken te ontvangen zonder dat de klant of cliënt rekening hoeft te houden met openingsuren. Deze grote buitenbrievenbussen zijn ideaal voor administratie-, notaris- en advocatenkantoren. De Multiboxen worden ook gebruikt door Gemeenten waar eerlijke vinders portemonnees, telefoons, autosleutels en dergelijke in kunnen droppen zonder dat ze het risico lopen dat ze in verkeerde handen terecht komen. Ook bibliotheken gebruiken deze grote buitenbrievenbus als verzamelplaats voor geleende boeken.

Veelzijdige buitenbrievenbus voor professionele toepassingen!

De Multiboxen zijn uiterst geschikt voor het ontvangen van grote hoeveelheden post, poststukken en ordners. Om u een idee te geven van grootte van inwerpopening; In de Multibox-M passen bijvoorbeeld 3 ordners tegelijk in de inwerpopening. Het poststuk wordt in de inwerpopening gelegd en zodra de klep wordt gesloten, zakt het pakketje via een stootrand en maakt een zachte landing op de spagettimat in het tweede compartiment, dat vervolgens automatisch sluit. Met het speciale sluitsysteem is het onmogelijk om er voorwerpen uit te hengelen. De beveiligde buitenbrievenbus kan eenvoudig geleegd worden via een deurtje aan de voorzijde die met een sleutel geopend wordt.

Verschillende modellen

We hebben rekening gehouden met verschillende wensen en behoeften van u als ontvanger. Voor elk kantoor hebben wij een functionele, maar zeker ook stijlvolle oplossing. Deze grote buitenbrievenbussen zijn veilig, hufterproof en alle producten zijn door ons uitvoerig getest op kwaliteit, zodat uw buitenbrievenbus geschikt is voor langdurig en intensief gebruik. Bovendien eenvoudig te monteren met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

Alle modellen voor u op een rij:

Multibox-S

Multibox-M

Frontbox

Frontbox-DeLuxe

Designbox

Uiteraard is elk model aan te passen naar uw wensen en zijn er verschillende opties leverbaar. Wilt u extra grote pakketten bestellen, neem dan een kijkje bij de pakketboxen.
Voor de Multiboxen en Frontboxen zijn er de volgende mogelijkheden:
• Statief of paal, voor vrijstaande plaatsing
• Vuurwerksluiting, voor het tijdelijk geheel afsluiten van uw buitenbrievenbus
• Spaghettimat, hiermee maken de pakketjes een zachte landing

 

Ons team staat voor u klaar!

Met de Logixbox kiest u voor gemak, veiligheid en kwaliteit. Wanneer u een offerte op maat wilt, neem dan contact op via het contactformulier, telefonisch of mail naar info@logixbox.nl.

Oplossingen voor kantoor
 1. brievenbus voor pakketje
  Frontbox-DeLuxe-postvak
  Rating:
  0%
  Vanaf € 469,00 € 387,60
 2. Pakketbrievenbus Montageset Pakketbrievenbus Montageset
  Pakketbrievenbus Montageset
  Rating:
  0%
  Vanaf € 89,00 € 73,55
 3. pakjesbrievenbus voor pakketjes en post pakjesbrievenbus met deurtjes aan de achterkant voor post en pakjes
  Frontbox-Achteruitname-Postvak
  Rating:
  0%
  Vanaf € 483,00 € 399,17
 4. grote zwarte pakketbrievenbus vooraanzicht grote pakketbrievenbus voor grote pakketten
  Frontbox-Uni-Postvak
  Rating:
  0%
  Vanaf € 469,00 € 387,60