Betrouwbare pakket brievenbus

Logixbox; een ijzersterk merk

PRODUCTEN

Wat is een pakket brievenbus

De Logixbox kan eigenlijk niet worden omschreven als een gewone pakket brievenbus. Het is in feite meer een pakketkluis aan huis, gezien de veiligheid waarmee pakketten kunnen worden ontvangen.

 

IJzersterk

De Logixbox kent een ‘hufterbestendig’ ontwerp en is voorzien van stevige slotsystemen. Het openbreken van de box is dus niet iets wat men ‘zomaar even’ doet. Een Logixbox pakket brievenbus wordt gemaakt van 1.0 tot 1.2 mm verzinkt staal, is autogeen gelast en de onderdelen ervan zijn allemaal extra verzwaard. De ijzersterke poedercoating (die voldoet aan de Qualicoat-eisen) zorgt er vervolgens voor dat u uw post en bestellingen jarenlang veilig kunt ontvangen.

 

Gebruikersgemak voor zakelijk en privé

brievenbuspakjes thuis ontvangen in pakket brievenbus

Zowel voor particulieren als bedrijven biedt de Logixbox pakket brievenbus veel gebruikersgemak. Ook de pakketbezorgers zullen blij zijn wanneer ze bij u een Logixbox aantreffen. Hun werk wordt op dat moment tenslotte meteen gemakkelijker gemaakt! Zij hoeven niet langer bij uw buren aan te bellen, op zoek te gaan naar de juiste ontvanger binnen een groot bedrijf of meerdere keren bij u terugkomen om het pakket te leveren. De Logixbox wordt geleverd met vier bouten, waarmee u de pakketkast stevig aan uw huis of kantoorpand kunt bevestigen. Kijk voor meer informatie op de pagina montage bij veelgestelde vragen, of neem rechtstreeks contact met ons op voor antwoorden of advies.

 

 

 

Opties voor de pakket brievenbus

Het is ook mogelijk om de box aan een andere constructie vast te maken, mits de ondergrond stevig is. Heeft u toch andere wensen voor de montage van uw Logixbox pakket brievenbus? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om een sokkel, statief of brievenbuspaal als optie toe te voegen. Wilt u graag dat alle pakketten zacht neerkomen in uw pakket brievenbus, dan biedt de spaghettimat hier een goede oplossing voor. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om de pakket brievenbus tijdelijk helemaal af te sluiten met een vuurwerksluiting. Handig wanneer u op vakantie gaat of tijdens de jaarwisseling. Een mooie aanvulling op de pakket brievenbus, zoals een RVS huisnummer, behoort ook tot ons assortiment. Kijkt u voor meer informatie over al deze opties bij de categorie accessoires.

Montage Gemak: Uw Pakket brievenbus Op Een Sokkel Plaatsen Was Nooit Zo Eenvoudig

Met een sokkel kunt u uw pakketbrievenbus op de gewenste hoogte plaatsen, waardoor het gemakkelijker wordt om pakketten te ontvangen en te verzenden. Bovendien biedt een sokkel extra bescherming tegen vocht en vuil vanaf de grond, waardoor uw pakketbrievenbus langer meegaat. Dankzij het slimme ontwerp en de eenvoudige montage is het installeren van een sokkel een fluitje van een cent. Kortom, met een sokkel voor uw pakketbrievenbus geniet u niet alleen van een verbeterde functionaliteit, maar ook van een moeiteloze installatie.

 

Lees meer

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Logixbox? Dan verwijzen wij u graag door naar de verschillende pagina’s op onze website, waar u specifiekere informatie vindt. U mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord met een passend advies.