montage (wand)pakketbus

Diverse mogelijkheden op een rij

PRODUCTEN

Montage

De Logixbox kan, net als een gewone brievenbus, worden opgehangen aan de muur van uw huis of kantoorpand. Daarnaast is het mogelijk om de Logixbox op een statief te plaatsen, of om deze te bevestigen aan een andere constructie (mits de ondergrond stevig is). Op deze manier kunt u een wandbrievenbus veranderen in een vrijstaande brievenbus voor pakketten. Wanneer u gebruik wilt maken van een statief, kunt u daar naar vragen bij één van onze medewerkers of neem een kijkje bij onze brievenbuspalen. Met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal kunt u de Logixbox gemakkelijk zelf ophangen.

Wilt u een specifieke handleiding van een pakketbrievenbus, -box of statief raadplegen? Lees hier verder of download de handleiding bij het desbetreffende product.

 

Mag de Logixbox overal worden opgehangen?

Op uw eigen grond mag u onze Logixbox gewoon ophangen als wandbrievenbus. Komt de pakketbrievenbus op of boven publieke grond te hangen, dan gelden regels rondom precario. Deze regels zijn per gemeente verschillend, maar de meeste gemeenten zijn hierin erg soepel. Twijfelt u over de regels die voor u gelden, neem dan contact op met uw gemeente.

 

Hoe maak ik de Logixbox klaar voor gebruik?

De montage van de Logixbox is eenvoudig zelf te doen. Bevestig de pakketbrievenbus stevig aan de woning of het kantoorpand (als u de Logixbox als wandbrievenbus wil gebruiken) met de vier bijgeleverde bouten of keilbouten. Verwijder na installatie eventueel de kunststof transportbeschermrand aan de onderzijde. Plaats de sticker “Ja, Pakket in Logixbox’ op de klep van úw eigen brievenbus of naast de deurbel. Zo weet de bezorger dat er een Logixbox aanwezig is. Bij de Topbox plaatst u de sticker ´Na afleveren deksel sluiten en slot indrukken´ op de klep of aan de binnenrand. De sticker voor de Topbox-XL met codeslot plaatst u aan de buitenkant van pakketbox of op een andere plaats waar deze goed zichtbaar is voor de pakketbezorger.

 

Hoeveel onderhoud heeft de Logixbox nodig?

De Logixbox is net zo onderhoudsarm als een normale brievenbus. Door de duurzame en ijzersterke poedercoating is af een toe reinigen met een vochtige doek voldoende. Verleng de levensduur van de draaiende onderdelen, zoals slot en deksel, door een beetje slotspray (gebruik hiervoor geen vet, olie of andere smeermiddelen) in het sleutelgat (eventueel ook op de sleutels) te spuiten.

 

Heeft u nog andere vragen? Vul het contactformulier in of bel +31 (0)11 4317178. Op de website worden tevens andere veelgestelde vragen beantwoord, over bijvoorbeeld veiligheid en de werking van de Logixbox.