montage (wand)pakketbus

Diverse mogelijkheden op een rij

PRODUCTEN

Ontdek de Veelzijdige Montagemogelijkheden van Logixbox Pakketbrievenbussen

Verken de veelzijdige montage-opties van Logixbox pakketbrievenbussen - inbouw, wandmontage, vrijstaand, sokkel en statief. Vind hier de perfecte oplossing. De Logixbox kan, net als een gewone brievenbus, worden opgehangen aan de muur van uw huis of kantoorpand. Daarnaast is het mogelijk om de Logixbox op een statief te plaatsen, of om deze te bevestigen aan een andere constructie (mits de ondergrond stevig is). Op deze manier kunt u een wandbrievenbus veranderen in een vrijstaande brievenbus voor pakketten. Wanneer u gebruik wilt maken van een statief, kunt u daar naar vragen bij één van onze medewerkers of neem een kijkje bij onze brievenbuspalen.

Montage; Eenvoudig en Snel

Met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal kunt u de Logixbox gemakkelijk zelf ophangen. Als u zelf geen tijd hebt, of het juiste gereedschap niet in huis kunt u ook kiezen voor onze eenvoudig te monteren sokkels. Wilt u een specifieke handleiding van een pakketbrievenbus, -box of statief raadplegen? Lees hier verder of download de handleiding bij het desbetreffende product.

1. Wandmontage: Gemakkelijk en Ruimtebesparend

De Logixbox kan net zo eenvoudig aan de muur worden bevestigd als een reguliere brievenbus. Dit bespaart ruimte en biedt een handige oplossing voor het ontvangen van pakketten bij uw huis of kantoor.

2. Statief: Transformeer naar Vrijstaande Brievenbus

Transformeer uw Logixbox eenvoudig tot een vrijstaande brievenbus door deze op een statief te plaatsen. Dit biedt flexibiliteit in locatie en maakt het mogelijk om de brievenbus te verplaatsen indien nodig.

3. Inbouw: Naadloze Integratie in de Omgeving

Voor een strakke en naadloze integratie in uw omgeving kunt u kiezen voor inbouw van de Logixbox. Dit zorgt voor een gestroomlijnde uitstraling en past perfect bij uw woning of kantoorpand.

4. Vrijstaand: Voor Maximale Flexibiliteit

Met de mogelijkheid om de Logixbox vrijstaand te plaatsen, kunt u genieten van maximale flexibiliteit in de locatie. Ideaal voor tuinen, opritten of andere buitenruimtes.

5. Sokkel: Verhoogde Plaatsing voor Gemakkelijke Toegang

Een sokkel biedt een verhoogde plaatsing voor uw Logixbox, waardoor het gemakkelijker wordt om pakketten te ontvangen en te verzenden. Dit is vooral handig voor mensen die moeite hebben met bukken.

Mag de Logixbox overal worden opgehangen?

Op uw eigen grond mag u onze Logixbox gewoon ophangen als wandbrievenbus. Komt de pakketbrievenbus op of boven publieke grond te hangen, dan gelden regels rondom precario. Deze regels zijn per gemeente verschillend, maar de meeste gemeenten zijn hierin erg soepel. Twijfelt u over de regels die voor u gelden, neem dan contact op met uw gemeente.

Uw Logixbox Klaarmaken voor Gebruik

De montage van de Logixbox is eenvoudig zelf te doen. Bevestig de pakketbrievenbus stevig aan de woning of het kantoorpand (als u de Logixbox als wandbrievenbus wil gebruiken) met de vier bijgeleverde bouten of keilbouten. Verwijder na installatie eventueel de kunststof transportbeschermrand aan de onderzijde. Plaats de sticker “Ja, Pakket in Logixbox’ op de klep van úw eigen brievenbus of naast de deurbel. Zo weet de bezorger dat er een Logixbox aanwezig is. Bij de Topbox plaatst u de sticker ´Na afleveren deksel sluiten en slot indrukken´ op de klep of aan de binnenrand. De sticker voor de Topbox-XL met codeslot plaatst u aan de buitenkant van pakketbox of op een andere plaats waar deze goed zichtbaar is voor de pakketbezorger.

Enkele aanbevelingen:

  • Zorg voor een stevige ondergrond. Gebruik de pluggen van de keilbouten alleen op plaatsen waar je minimaal 5 cm steen rondom het gat heb zitten. Dus nooit op bovenkant of zijkant van een muurtje gebruiken. Doordat de plug zichzelf vastklemt door uit te zetten, kan het gemakkelijk zo zijn dat een steen splijt (breekt dus gelijk een stuk af ) wanneer het gat te dicht aan de rand zit;
  • Plaats bij voorkeur de opening van de wind af in verband met slagregens, hou in gedachten dat er openingen zijn en dat het nooit helemaal honderd procent waterdicht is;
  • Indien mogelijk plaats de Logixbox onder een afdak.

 

Onderhoud voor Langdurige Prestaties

De duurzame en ijzersterke poedercoating dient regelmatig gereinigd te worden om de corrosiewerende eigenschappen en de kleur te behouden. De locatie van de pakketbrievenbus speelt hierbij ook een rol, zoals zilte lucht, vervuiling door vogelpoep, gebladerte en derelijke of de standplaats is vol in de zon. Voor de reiniging dient u milde reinigingsmiddelen te gebruiken met PH waarde 5 tot 8, geen oplosmiddelen zoals alcohol en/ of ethanol. Gebruik hiervoor lauw water en een zachte doek of borstel die geen krassen achter laat. Maak het product, na het schoonmaken, nat met water en maak het droog met een zachte doek.

Het is onvermijdelijk dat er na verloop van tijd door gebruik kleine krassen te zien zijn op het product. Grotere krassen kunnen wel voorkomen worden door geen objecten met scherpe en ruwe randen over het product schuiven. Er zijn producten (wax) verkrijgbaar waarmee u veilig vastzittende vervuiling, lichte krassen, verkleuring en lichte oxidatie kunt omzetten en de glans herstellen, waarbij de wax laag bescherming biedt tegen zilte lucht, corrosie en UV straling. Om kleine lakbeschadigingen te herstellen hebben we reparatiesetjes in de kleuren Stardust Black en Stardust Graphitgrey. Verleng de levensduur van de draaiende onderdelen, zoals slot en deksel, door een beetje slotspray (gebruik hiervoor geen vet, olie of andere smeermiddelen) in het sleutelgat (eventueel ook op de sleutels) te spuiten.

Heeft u nog andere vragen?

Heeft u nog vragen over de montage, het gebruik of het onderhoud van uw Logixbox? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons op +31 (0)11 4317178. Onze experts staan klaar om u te helpen. Vul het contactformulier in of bel +31 (0)11 4317178. Op de website worden tevens andere veelgestelde vragen beantwoord, over bijvoorbeeld veiligheid en de werking van de Logixbox.