Beveiligde brievenbus

Vanaf nu wacht het pakket veilig beschermd op u

PRODUCTEN

Veiligheid

Wij kunnen goed begrijpen dat u uw kostbare pakketten niet aan de eerste de beste afleverbox toevertrouwt. Gelukkig is de Logixbox niet zomaar een afleverbox, maar een beveiligde pakket brievenbus waar u met een gerust hart gebruik van kunt maken. Zakelijk of privé.

 

Hufterproof

Een belangrijke vraag van onze klanten is: hoe veilig zijn mijn producten in de Logixbox? Daarop antwoorden wij: de Logixbox is geheel hufterproof. Dat wil zeggen dat deze is vervaardigd van zeer sterke materialen. Schade aanrichten is moeilijk, alleen met buitensporig geweld zou men de Logixbox kunnen openen.

 

Materialen en montage

De Logixbox is gemaakt van 1.0 tot 1.2 mm verzinkt staal. Een ijzersterke poedercoating, die voldoet aan de Qualicoat-eisen, beschermt de Logixbox tegen weer en wind. Een extra veilig slot en verzwaarde onderdelen zorgen er vervolgens voor dat alleen u, met uw sleutel, gebruik kunt maken van deze beveiligde brievenbus. Ook is het zo dat pakketjes niet uit de Multibox kunnen worden ‘gehengeld’, vanwege de meedraaiende klep.

Veilige montage

veilige montage van wandpakketbus met keilbouten

Ook de manier van monteren draagt bij aan de veiligheid van het gebruik. U bevestigt de Logixbox met de meegeleverde stevige schroeven of keilbouten. Deze verankeren de box stevig aan de woning of het bedrijfspand. Ook kan de box op deze manier aan een statief worden bevestigd. Bij de diverse modellen worden keilbouten meegeleverd om een extreme fixatie te garanderen. Wilt u meer weten over de montage van uw pakketbox kijk verder op deze pagina.

 

Beveiligd slotsysteem voor uw pakket brievenbus

Er zijn in ons assortiment verschillende pakket brievenbussen en pakketboxen met verschillende
slotsystemen. Hieronder leest u over elk slotsysteem meer informatie, zodat u zeker weet dat u met
een Logixbox veilig bent!

Vlinderslot

genummerd vlinderslot met driepuntsluiting voor vergrendeling van pakketbrievenbus

Alle pakket brievenbussen zijn extra beveiligd door een driepuntsluiting met vlinderslot. Met deze meerpuntssluiting is de deur van de pakket brievenbus extra beveiligd doordat de deur op 3 punten is vergrendeld, terwijl je het maar met één sleutel bedient. Kortom, driemaal zoveel veiligheid in 1 handomdraai! De vlindersloten en sleutels zijn ook nog eens genummerd, zodat u altijd het juiste slotnummer kunt achterhalen. Het is ook mogelijk om extra sleutels bij te bestellen. Bij elke pakketbrievenbus worden er 2 sleutels meegeleverd.

Drukslot

genummerd drukslot voor het afsluiten van pakketbox

De Topbox-reeks is voorzien van een gebruiksvriendelijk en genummerd drukslot. Het drukslot van de Topbox-XXL is in combinatie met een uiterst degelijke meerpuntsluiting een zeer solide en veilige pakketbox. Bij dit drukslot dient de pakketbezorger enkel het slot in te drukken, waarna u hem open maakt met uw sleutel. Door de gehele constructie verloopt dit moeiteloos en kunt u veilig uw pakketjes uit de Topbox halen.

Pincodeslot

pincodeslot IP 55 gemonteerd met rubberen pakking

Wilt u vanuit uw beveiligde pakket brievenbus eventueel ook pakketten kunnen retourneren en/of verzenden? Dit kan met ons nieuwe model de Topbox -XL met pincodeslot. Hiermee kunt u de gehele dag van verschillende vervoerders pakketten ontvangen, maar ook retourneren en verzenden. Het pincodeslot heeft een rubberen pakking waardoor het slot waterdicht is en eenvoudig te bedienen. Uiteraard krijgt u een handige programmeergids en een meertalige sticker met icoontjes voor de pakketbezorger. 

 

Met een gerust hart uw pakketten ontvangen

Wij denken graag mee met onze klanten. Ook op deze manier draagt de Logixbox bij aan de veiligheid:

Breekbare pakketten kunnen netjes in de box worden gelegd. Hiervoor is een speciale mat beschikbaar waardoor uw pakketten een zachte landing maken.

De Logixbox is een uitstekende oplosiing om Corona PROOF pakketten te ontvangen of spullen uit te wisselen. U heeft geen direct contact met de (pakket)bezorger, bovendien kunt u het pakket een dag veilig laten liggen zonder hiermee in contact te komen. Het virus overleeft ongeveer een dag op een kartonnen doos (Bron: Bright.nl)

Door de Logixbox is de deur opendoen voor een vreemde niet meer nodig. Vooral in de avond kan dit prettig zijn.

U kunt kiezen voor een bijpassende brievenbusbeveiliging (beschikbaar voor de Frontbox en Multibox) wanneer u een Logixbox bestelt. Deze sluiting zorgt ervoor dat uw pakketten en/of box niet kunnen worden beschadigd door vuurwerk dat in de box wordt gegooid.

 

Inbraakpreventie

Inbrekers maken graag gebruik van hengelen via de brievenbusgleuf in uw voordeur. Dit doen ze door middel van een ijzerdraadje door de brievenbus te steken en zo proberen ze de deur open te “hengelen”.

Even op vakantie?

Uw pand is minder inbraakgevoelig met een pakketbrievenbus doordat het niet meer mogelijk is om via de brievenbus uw woning open te breken. Bij afwezigheid door bijvoorbeeld vakantie, kunt u aanwezigheid simuleren doordat uw brievenbus niet meer overvol zit of in uw gang veel post ligt. U hoeft ook geen andere mensen meer tot uw woning toe te laten om tussentijds de post op te ruimen. De pakketbrievenbus is naast het ontvangen van pakketjes groot genoeg om grote hoeveelheden post op te slaan, ook bij langere afwezigheid. Wel zo veilig.

Heeft u andere vragen over veiligheid, of is er iets anders dat u graag zou willen weten? Bekijk dan de veelgestelde vragen of vraag ons om antwoord.