Downloads en handleidingen

Logixbox; handige instructie tips

PRODUCTEN

Ontdek Onze Uitgebreide Catalogus: pakjesbrievenbussen, Handige Bezorginformatie en Downloads

Welkom bij onze uitgebreide catalogus voor pakketbrievenbussen! Wij bieden een breed scala aan pakketbrievenbussen, pakketboxen en inbouwmodellen, evenals een verscheidenheid aan montageaccessoires en huisnummers. Onze missie is om het voor zowel u als de pakketbezorger eenvoudiger te maken.

Diversiteit in Pakketbrievenbussen: Voor Elke Behoefte een Oplossing

In onze catalogus vindt u verschillende modellen pakketbrievenbussen en pakketboxen.

Of u nu op zoek bent naar een vrijstaande pakketbrievenbus, een wandgemonteerd model of een inbouwvariant, wij hebben het allemaal. Onze selectie is ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen, en we streven ernaar om uw leveringen veilig en georganiseerd te houden.

Montagemiddelen en Huisnummers: Maak het Compleet

Naast pakketbrievenbussen bieden we ook een verscheidenheid aan montagemiddelen zoals statieven, brievenbuspalen en sokkels. Daarnaast hebben we ook een uitgebreid assortiment huisnummers. Deze accessoires zorgen voor een gemakkelijke en veilige installatie, waardoor uw pakketbrievenbus perfect in uw omgeving past. Een duidelijk zichtbaar huisnummer draagt bij aan een vlotte bezorgervaring, terwijl onze montagemiddelen zorgen voor een stevige bevestiging.

Klikt u hieronder de link aan en u kunt onze catalogus downloaden. 

Catalogus

Handige Downloads voor Pakketbezorgers

Om ervoor te zorgen dat de pakketbezorger op de hoogte is van de neerzettoestemming in de pakjesbus, stellen we handige downloads beschikbaar. Deze informatie is van onschatbare waarde om het leveringsproces te vergemakkelijken. Wij geloven in duidelijke communicatie en het bieden van de juiste tools voor een efficiënte bezorging.

Wat is Neerzettoestemming nou eigenlijk?

Neerzettoestemming verwijst naar toestemming die wordt gegeven om een pakket of een poststuk neer te zetten op een bepaalde locatie, zoals bijvoorbeeld in een pakketbrievenbus. Het houdt in dat de ontvanger akkoord gaat met het achterlaten van het pakket op een aangewezen plek, meestal bij de voordeur of in een speciale pakketbrievenbus, als deze niet in staat is het pakket persoonlijk in ontvangst te nemen op het moment van levering.

Dit is vooral relevant in situaties waar de ontvanger niet thuis is op het moment van bezorging. Met neerzettoestemming kan de bezorger het pakket veilig achterlaten op de aangegeven plek, zodat de ontvanger het op een later tijdstip kan ophalen.

In het geval van een pakketbrievenbus is de neerzettoestemming expliciet, waarbij de eigenaar van de pakketbrievenbus toestemming geeft aan de bezorger om het pakket in de brievenbus te plaatsen. Hierdoor kan de bezorger het pakket veilig achterlaten en weet de ontvanger waar het pakket zich bevindt voor latere ophaling.

Wanneer u gebruik wilt maken van een neerzettoestemming, dan kunt u deze bij ons downloaden. 

Neerzettoestemming

Heeft u nog andere vragen? Vul het contactformulier in of bel +31 (0)11 431 71 78