Medicijn retourbox

Een uitgedokterd systeem

PRODUCTEN

Medicijn retourbox voor zorginstellingen

De Logixbox wordt niet alleen gebruikt voor het veilig ontvangen van pakketten, maar ook voor het inzamelen van gebruikte medicijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medicijn retourbox geeft de juiste veiligheid voor het inzamelen van medicatie door de gewaarborgde kwaliteit; met het anti hengel gedeelte kunnen medicijnen wel in de box, maar niet meer uit de box. Door het scala van diverse montage mogelijkheden is de medicijn retourbox breed inzetbaar in de zorgsector.

 

Speciale modellen voor de zorgsector

Logixbox heeft meerdere modellen die voldoen aan de specifieke vereisten, zoals een zeer veilige inwerplade en de mogelijkheid van zachte landing van verpakkingen met een spaghettimat. Ook zijn deze modellen uiterst duurzaam door de hoogwaardige Industriële poedercoating en een waterdichte afsluiting. De medicijn retourboxen zijn daarom geschikt voor zowel buiten- als binnenplaatsing.

Diverse montage mogelijkheden

Door de diverse mogelijkheden van montage kunnen de medicijn retourboxen zowel vrijstaand, hangend als op een ondergrond gemonteerd worden met het meegeleverde bevestigingsmateriaal. Er zijn twee verschillende afmetingen met dezelfde unieke eigenschappen:
Multibox-S, slimme kleine ontvanger van verpakkingen, strips, kleine flesjes. Maximale grootte van de verpakkingen 380 x 200 x 150 mm
Multibox-M, grote handige ontvanger van doosjes, flessen, grotere verpakkingen 460 x 270 x 170 mm

 

Bel ons voor een offerte op maat

Met de Logixbox kiest u voor gemak, veiligheid en een onverwoestbaar product. Wilt u meerdere retourboxen voor medicijnen, neem dan contact met ons op voor een offerte op maat. Wij adviseren u graag welk model het beste bij uw situatie past. Bekijk ondertussen onze referenties op deze pagina.

Heeft u vragen, neem telefonisch contact met ons op, via ons contactformulier of mail naar info@logixbox.nl.

Medicijn Retourbox modellen
 1. medicatie retourbox in de zorg medicatie retourboxen
  Medicijn Retourbox-S
  Waardering:
  67 % of 100
  Vanaf € 224,00 € 185,12
 2. retourmedicatiebox voor retourmedicatie retourmedicatiebox voor gebruikte medicijnen
  Retourmedicatiebox-M
  Waardering:
  50 % of 100
  Vanaf € 319,00 € 263,64