Pakketkasten voor installateurs

Voor elke klus alles op tijd in huis

PRODUCTEN

Pakketkast van Logixbox voor Installateurs

De pakketkast is ideaal voor het ontvangen van alle grote gereedschappen en materialen. Daarnaast wilt u prima service en garantie bieden. Met onze ervaring in de installatiebranche kent Logixbox de wensen en behoeften van de installateur als geen ander. Als vakman heeft u niet alleen behoefte aan kwalitatief hoogstaande producten, maar ook aan producten waar u op kunt rekenen, zonder dat u moet wachten op pakketbezorgers of bestellingen moet afhalen. Met een pakketkast heeft u alles op tijd in huis ook voor nachtleveringen ideaal, u kunt direct aan de slag.

 

Verschillende modellen

Speciaal voor installateurs, loodgieters en voor u als vakman hebben we een aparte lijn Logixboxen ontwikkeld. Ook hier hebben we rekening gehouden met verschillende wensen en behoeften van u als installateur. De pakketkasten voor gereedschap en materialen zijn veilig, hufterproof en kunnen grote gewichten dragen. Topbox-XL (met brievenbusklep) en Topbox-XXL zijn eenvoudig te bedienen met een drukslot. Wilt u ook retourneren (verzenden)? Neem dan een kijkje bij de Topbox-XL met pincodeslot. Deze sterke en robuuste box is voorzien van een stevig pincodeslot, zodat u alle pakketten eenvoudig kunt ontvangen en retourneren.

Alle modellen pakketkasten voor u op een rij:

Topbox-XL

Topbox-XL met brievenbusklep

Topbox-XL met pincodeslot

Topbox-XXL

 

Contacteer ons voor een offerte op maat

Met de Logixbox kiest u voor gemak en veiligheid. Wilt u meerdere Logixboxen, dan kunnen we er bijvoorbeeld voor zorgen dat deze geopend worden met een master key. Wij verstrekken ook offertes op maat en heeft u vragen, neem dan telefonisch contact met ons op of mail ons via het contactformulier of info@logixbox.nl. Wilt u nu antwoord? Dan kunt u ook direct uw vraag online stellen.

Pakketkasten voor Installateurs
 1. sticker pakketje voor pakketbus sticker pakket voor pakketbrievenbus
  Sticker Icoon Pakket
  Rating:
  0%
  € 4,00 € 3,31
 2. slimme bezorgbox met pincode en brievenbusklep voor uw eigen pick up point bezorging en retour bij uw pick up point aan huis
  Topbox-XL met codeslot en brievenbusklep
  Waardering:
  88 % of 100
 3. pakket versturen naar muur pakketbox met pincode en inwerpklep pakket versturen naar Topbox voor grote pakketten
  Topbox-XL met codeslot
  Waardering:
  96 % of 100
 4. Topbox-XL met brievenbusklep Stardust Graphitgrey Topbox-XL met brievenbusklep Stardust Graphitgrey voor grote pakketten
  Topbox-XL met brievenbusklep
  Rating:
  0%
  Vanaf € 329,00 € 271,90
 5. pakketbox Topbox-XL met drukslot handige pakketbox met drukslot
  Topbox-XL
  Waardering:
  98 % of 100
  Vanaf € 319,00 € 263,64
 6. bezorgbox Topbox-XXL voor grote pakketten bezorgbox Topbox-XXL met drukslot
  Topbox-XXL
  Waardering:
  100 % of 100
  Vanaf € 439,00 € 362,81