Pakketkasten voor installateurs

Voor elke klus alles op tijd in huis

PRODUCTEN

Pakketkast van Logixbox voor Installateurs

Ontvang al uw Gereedschappen en Materialen met Gemak

Als installateur of vakman begrijpt u de waarde van efficiëntie en betrouwbaarheid. Het ontvangen van grote gereedschappen en materialen op tijd is cruciaal voor het succes van uw projecten. Met onze pakketkasten kunt u erop vertrouwen dat uw benodigdheden snel en veilig worden bezorgd, zodat u direct aan de slag kunt.

Een Partner die uw Branche Begrijpt

Bij Logixbox hebben we jarenlange ervaring in de installatiebranche. We kennen de unieke behoeften en uitdagingen van installateurs als geen ander. Daarom hebben we een speciale lijn Logixboxen ontwikkeld die perfect aansluiten op uw wensen en eisen. Deze pakketkasten zijn ook geschikt voor nachtleveringen.

Veiligheid en Betrouwbaarheid voorop

Onze pakketkasten zijn ontworpen met veiligheid en robuustheid in gedachten. Of u nu grote gewichten moet dragen of waardevolle materialen wilt beschermen, onze Topbox-XL en Topbox-XXL modellen bieden de nodige stevigheid en betrouwbaarheid. Met een drukslot of pincodeslot kunt u erop vertrouwen dat uw pakketten veilig zijn opgeborgen.

Verschillende modellen

>Speciaal voor installateurs, loodgieters en voor u als vakman hebben we een aparte lijn Logixboxen ontwikkeld. Ook hier hebben we rekening gehouden met verschillende wensen en behoeften van u als installateur. De pakketkasten voor gereedschap en materialen zijn veilig, hufterproof en kunnen grote gewichten dragen. Topbox-XL (met brievenbusklep) en Topbox-XXL zijn eenvoudig te bedienen met een drukslot. Wilt u ook retourneren (verzenden)? Neem dan een kijkje bij de Topbox-XL met pincodeslot. Deze sterke en robuuste box is voorzien van een stevig pincodeslot, zodat u alle pakketten eenvoudig kunt ontvangen en retourneren.

Alle modellen pakketkasten voor u op een rij:

Topbox-XL

Topbox-XL met brievenbusklep

Topbox-XL met pincodeslot

Topbox-XXL

 

Contacteer ons voor een offerte op maat

Neem Vandaag Nog Contact Op

Wij begrijpen dat elk project uniek is en daarom bieden we offertes op maat aan. Of u nu meerdere Logixboxen nodig heeft of specifieke eisen heeft voor uw installatie, wij staan voor u klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze pakketkasten uw werk kunnen vereenvoudigen en verbeteren.

Mail ons via het contactformulier of info@logixbox.nl. Wilt u nu antwoord? Dan kunt u ook direct uw vraag online stellen.

Pakketkasten voor Installateurs