Ontdek Alles Over Pakjesbrievenbussen: Belangrijke Eisen en Wetgeving

Als je een pakjesbrievenbus overweegt, zijn er enkele cruciale zaken waar je op moet letten, samen met de relevante Nederlandse en Belgische wetgeving. Op onze website hebben we al informatie over de Nederlandse en Belgische wetgeving rondom pakjesbussen geplaatst, met deze blog gaan we inhoudelijk er nog verder op in.

Plaatsing van de Pakjesbrievenbus

Volgens de Nederlandse wet moet je pakjesbrievenbus zo dicht mogelijk bij de openbare weg staan. De postbezorger mag niet meer dan 10 meter hoeven te lopen vanaf de openbare weg. De hoogte van de brievenbusopening moet tussen de 60 cm en 180 cm vanaf de grond zijn.

Afmetingen van de Inwerpopening

De inwerpopening moet horizontaal zijn en minimaal 26,5 cm lang en 3,2 cm hoog. Onze pakjesbrievenbussen voldoen ruimschoots aan deze eisen.

Ruimte voor Pakketbewaring

De ruimte achter de inwerpopening moet minimaal 15 cm diep, 27 cm breed en 38 cm hoog zijn. Al onze pakjesbrievenbussen voldoen aan deze richtlijnen.

Huisnummer en Belgische Wetgeving

Het huisnummer moet op of bij de pakjesbrievenbus worden vermeld. In België gelden andere specifieke richtlijnen voor de afmetingen en plaatsing van de brievenbus.

Betrouwbare Kwaliteit van Logixbox Pakjesbrievenbussen

Logixbox pakjesbrievenbussen, zijn van uitstekende kwaliteit en voldoen aan alle relevante wetgeving.

Onze brievenbussen zijn gemaakt van 1.0 tot 1.2 mm staal en zijn voorzien van stevige anti-hengel gedeeltes en driepuntsloten voor optimale veiligheid.

Met een duurzame poedercoating en strenge kwaliteitscontroles bieden wij brievenbussen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en jarenlang meegaan.

Kortom, met Logixbox pakjesbrievenbussen ben je verzekerd van betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Ontdek ons assortiment en kies de perfecte pakjesbrievenbus voor jouw behoeften!