Wil je niet meer je pakketten afhalen of naar een afhaalpunt? En ben je overtuigd van de het gemak van een pakketbrievenbus? Dan behoor jij tot 1 van de vele online shoppers die graag 24/7 online shopt, maar ook 24/7 thuis alle bestellingen wilt ontvangen.

pakketbrievenbus logixbox

 

Pakketbrievenbus kiezen

Waar let je eigenlijk op bij het kiezen van de juiste pakketbrievenbus? Tegenwoordig is er een breed aanbod van allerlei soorten pakketbrievenbussen, maar wil je graag een degelijk én een veilig model voor alle pakketten? Dan zul je toch rekening moeten houden met een hogere aanschafwaarde. De volgende punten die echt verschillend zijn bij allerlei modellen staan hieronder beschreven en zijn dus echt de moeite waard om met elkaar te vergelijken.

  1. De veiligheid van de pakketbrievenbus; Een antihengelsysteem en een veilig slotsysteem zijn noodzakelijk, maar hou rekening mee dat de pakketbrievenbus enigszinds hufterproof moet zijn. Dat wil zeggen dat het plaatstaal toch een redelijke dikte moet hebben om niet eenvoudig geforceerd te worden en hierbij speelt de constructie natuurlijk een grote rol.
  2. Formaat van de pakketten; belangrijk is dat de meest epakketten die je ontvangt dat deze ook in je pakketbrievenbus passen. Let hierbij goed op de inwerpgrootte en het interne draaimechanisme.
  3. Weerbestendigheid; bijna altijd ontstaat er vocht in de pakketbrievenbus door condens. is er gedacht aan goede ventilatie en eventueel een mat waarop de post en pakketjes rusten totdat jij ze eruit haalt. Ook is het onderhoud van de poedercoating een belangrijk item om de weerbestendigheid optimaal te houden. Op onze website hebben we hier een hele pagina gewijd aan tips en hebben we zelfs onderhoudsproducten opgenomen in het assortiment.
  4. Montage mogelijkheden; op welke manieren kan de pakketbus van jouw keuze gemonteerd worden en voldoet dit ook aan de situatie. Let hierbij dus goed op. Of wil je liever helemaal niet zelf monteren en het uitbesteden? Logixbox biedt hiervoor een extra service aan via PostNL Montageservice. Meer informatie over montagemogelijkheden?

 

Accessoires voor je pakketbrievenbus

Nadat je de keuze hebt gemaakt, wil je de pakketbrievenbus natuurlijk verder compleet maken. Een aantal handige accessoires die hiervoor op de markt zijn:

    • RVS huisnummers met 3M sticker; hiermee personaliseer je direct je pakketbrievenbus en maak je voor de pakketbezorgers en anderen duidelijk welk huisnummer je woont
    • spaghettimat; handig voor de demping en het eventuele condens dat er ontstaat
    • extra sleutels; wie raakt er niet een keer een sleuteltkje kwijt of wilt dat de medebewoners ook zijn/ haar pakketjes eruit kunnen halen
    • beveiliging; ben je langere tijd van huis en wil je niet dat er in je pakketbrievenbus geleverd wordt? Dan kan je hem tijdelijk afsluiten met een beveiliging. Een klein en praktisch tooltje dat je simpel vast en los klikt.

Wil je jouw pakketbrievenbus kiezen? Kijk dan hier in ons uitgebreide assortiment.