Dealer worden?

Logixbox; een ijzersterk merk

PRODUCTEN

Word Dealer bij Logixbox: Profiteer van de Toekomst met Pakketbrievenbussen

De evolutie van postbezorging is in volle gang. Gewone brievenbussen maken plaats voor innovatieve pakketbrievenbussen. De postmarkt krimpt, maar de pakketmarkt groeit gestaag. Pakketbrievenbussen zijn de toekomst en vormen een opkomende kans op de markt. Bij Logixbox begrijpen we deze verschuiving en bieden we u de mogelijkheid om dealer te worden van onze hoogwaardige pakketbrievenbussen.

Waarom Kiezen voor Logixbox Pakketbrievenbussen?

 • Innovatieve Oplossing: Pakketbrievenbussen zijn de moderne benadering van postontvangst. Ze bieden een handige en veilige opslag voor pakketten terwijl u weg bent.

 • Kwaliteit en Scherpe Prijzen: Ons assortiment bestaat uit kwaliteitspakketbrievenbussen, huisnummers en diverse montageaccessoires, alles tegen aantrekkelijke prijzen.

 • Ontzorging en Samenwerking: Als dealer nemen we het logistieke proces uit handen. Met onze betrouwbare dropshipmentbasis zorgen we voor snel verzenden, waardoor u zich kunt concentreren op waar u goed in bent - ondernemen.

Pakketbrievenbussen: Een Gat in de Markt

Met de groei van de pakketmarkt is er een toenemende behoefte aan efficiënte en veilige pakketontvangst. Pakketbrievenbussen bieden de perfecte oplossing. Word dealer van Logixbox en spring in dit groeiende gat in de markt. Wij bieden u hoogwaardige producten, betrouwbare samenwerking en ontzorgen u volledig in het logistieke proces. Durf vooruit te kijken en sluit u aan bij de toekomst van pakketontvangst met Logixbox.

Dropshipment met Pakketbrievenbussen en Accessoires: Alles in één keer voor de Klant

Bij dropshipping met pakketbrievenbussen en de bijbehorende accessoires wordt het proces gestroomlijnd om klanten een alles-in-één-ervaring te bieden. Hier volgt een uitleg over hoe dit werkt en hoe de samenwerking wordt gefaciliteerd:

 1. Productselectie en Aanbod in de Webshop: Als retailer neemt u de pakketbrievenbussen en accessoires op in uw webshop. Deze producten worden gepresenteerd met behulp van de verstrekte productafbeeldingen en productinformatie.

 2. Bestelling door Klant: Een klant plaatst een bestelling voor een pakketbrievenbus en de gewenste accessoires via uw webshop.

 3. Order Doorgeven aan de Leverancier (Dropshipper): Zodra de bestelling is ontvangen, geeft u deze door aan Logixbox, die in dit geval fungeert als dropshipper. Wij zijn verantwoordelijk voor de verdere afhandeling van de bestelling.

 4. Logixbox Pakt de Bestelling In: In onze magazijnen worden de bestelde pakketbrievenbussen en de bijbehorende accessoires verzendklaar gemaakt, zorgvuldig verpakt en de verzending verder voorbereid.

 5. Verzending naar de Klant: Logixbox verzendt het volledige pakket, inclusief de pakketbrievenbus en accessoires, rechtstreeks naar de klant. Dit in samenwerking met de vaste vervoerders.

 6. Alles in één Bezorging voor de Klant: De klant ontvangt alles in één keer, inclusief de pakketbrievenbus en alle gewenste accessoires. Dit zorgt voor een handige en efficiënte ervaring voor de klant.

Voordelen van Dropshipment voor Pakketbrievenbussen en Accessoires:

 • Efficiëntie: Klanten ontvangen alle benodigdheden in één zending, waardoor het bestelproces eenvoudiger en efficiënter wordt.

 • Kostenbesparing: Doordat alles in één keer wordt verzonden, worden de verzendkosten geoptimaliseerd, wat kosteneffectief is voor zowel de klant als de retailer.

 • Klanttevredenheid: Een allesomvattende levering draagt bij aan de klanttevredenheid, wat op zijn beurt de reputatie en het herhalingsaankoopgedrag van de klant kan verbeteren.

 • Tijdsbesparing voor Klant: Klanten hoeven niet meerdere keren te wachten op verschillende pakketten, wat tijdsbesparend is en voor extra gemak zorgt.

Samenwerking en Dropshipment Afspraken:

Een succesvolle samenwerking vereist duidelijke dropshipment afspraken met de leverancier. Dit omvat het vaststellen van prijzen, verzendkosten, levertijden, retourbeleid en eventuele andere relevante aspecten. Betrouwbare productafbeeldingen en uitgebreide productinformatie zijn ook cruciaal voor een professionele presentatie in uw webshop.

In een vruchtbare samenwerking zorgen wij voor een naadloze uitvoering van het dropshipping-proces, waardoor u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Het eindresultaat is een tevreden klant die alles wat ze nodig hebben in één keer ontvangt.

Door middel van deze samenwerking kan uw webshop pakketbrievenbussen en accessoires aanbieden met een geoptimaliseerde leveringservaring voor uw klanten. Aarzel dus niet en vul het contact formulier in. Voor meer informatie kunt u ook bellen tijdens kantooruren op +31 (0)11 431 71 78 of per mail bereikbaar via info@logixbox.nl