Video

Logixbox; in een paar minuten

PRODUCTEN

De Logixbox Pakketbrievenbus: Uw Veilige Oplossing voor Pakketjes via de Brievenbus

Bent u op zoek naar een handige en veilige manier om pakketjes te ontvangen via uw brievenbus? Of wilt u als bedrijf nog iets uitwisselen met uw klanten na openingsuren? Of bent u Zzp-er en wilt u de benodigde materialen en of gereedschap kunnen ontvangen terwijl u aan het werk bent? Zo kunnen we nog talloze toepassingen noemen waarin de Logixbox een uitkomst is voor de verzender, ontvanger en u als gebruiker.

Ontdek de Logixbox pakketbrievenbus, een innovatieve oplossing die het ontvangen van pakketjes logisch maakt.

Wat is de Logixbox Pakketbrievenbus?

De Logixbox pakketbrievenbus is ontworpen om het ontvangen van pakketjes net zo eenvoudig te maken als het ontvangen van reguliere post. Het is een speciale brievenbus die ruimte biedt voor pakketjes van verschillende groottes. Alle pakketbrievenbussen hebben een grote tot extra grote inwerpklep, kijk op de pagina afmetingen van alle modellen.  Met Logixbox hoeft u niet langer thuis te blijven om uw pakketjes in ontvangst te nemen.

Fabrikant van Pakketbrievenbussen

Logixbox is als pionier gestart op de Nederlandse en Belgische markt. Met meer dan 10 jaar ervaring in de ontwikkeling van pakketbrievenbussen, pakketboxen, accessoires en andere benodigheden kunnen we u als klant een compleet pakket aanbieden. Met ons deskundige team verzekeren we u van een goed advies over montage mogelijkheden of toepassingen. Kijk hier voor onze Logixbox pakketboxen en hier voor alle pakketbrievenbussen van Logixbox.

Hoe Werkt de Logixbox?

Bekijk ons informatieve filmje waarin we stap voor stap laten zien hoe de Logixbox pakketbrievenbus werkt. U zult zien hoe eenvoudig het is voor de bezorger om uw pakketje veilig te bezorgen in de Logixbox. U krijgt een duidelijk beeld van het gebruiksgemak en de veiligheid die de Logixbox biedt. Uw pakketjes veilig en eenvoudig ontvangen was nog nooit zo efficiënt. Wilt u meer lezen hoe Logixbox ervoor zorgt dat uw pakketjes veilig zijn, lees verder op de pagina veiligheid van uw pakketten.

Voordelen van de Logixbox Pakketbrievenbus:

  1. Gemakkelijke Ontvangst: Pakketjes ontvangen was nog nooit zo eenvoudig. Bezorgers kunnen uw pakketje veilig in de Logixbox plaatsen, zelfs als u niet thuis bent.

  2. Veilig en Beveiligd: Uw pakketjes zijn veilig opgeborgen in de Logixbox, beschermd tegen diefstal en weersinvloeden.

  3. Ruimte voor Diverse Groottes: De Logixbox biedt ruimte voor verschillende pakketgroottes, waardoor u zowel kleine als grotere pakketjes kunt ontvangen.

Bekijk ons informatieve filmje om te zien hoe de Logixbox werkt en hoe het uw leven gemakkelijker maakt. Nieuwschierig geworden, bekijk ze hieronder.