Modellen

Modellen

Op dit moment kunt u bij ons terecht voor drie modellen van de Logixbox: de Multibox, de Topbox en Frontbox.

Het grootste verschil tussen deze drie modellen is, met de Multibox en Frontbox kunt u meerdere keren per dag post en pakketten ontvangen zonder de pakketbrievenbus(sen) te legen én zonder dat de bezorger een slot hoeft te bedienen. De Topbox leegt u na iedere levering van één of meerdere pakketten. Beide modellen zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Ook kunt u kiezen uit diverse kleuren. Informatie over de beschikbare kleuren staat vermeld bij het betreffende product. 

 pakketbrievenbussen

pakket brievenbussen kwaliteit

Multibox en Frontbox (inbouw)

De Multiboxen en Frontboxen zijn pakketbrievenbussen die naast post ook meerdere pakketten verschillende keren per dag kunnen ontvangen én veilig opbergen zonder dat de bezorger een slot hoeft te bedienen.

Deze pakketbrievenbussen kunnen dus uitstekend als vervanging dienen voor uw huidige brievenbus.

Werking:

De bezorger van het pakket opent het deksel, waarbij een metalen plaat meedraait met het deksel. Dit voorkomt het zogenaamde ‘uithengelen’ van pakketten.De bezorger legt het pakket in het vak en sluit het deksel. Het pakket schuift tegen de stootrand en valt daarna veilig in de pakketbrievenbus. De box is meteen klaar om een volgend pakket te ontvangen. Om de inhoud uit de pakketbrievenbus te halen, opent u de deur aan de voorzijde met de meegeleverde sleutel.

 

Topbox

De Topbox is uitermate geschikt voor grotere pakketten.

Werking:

De pakketbezorger opent het deksel en legt het pakket in de box. Hij wordt er door middel van een sticker op geattendeerd om het deksel te sluiten en het slot in te drukken, zodat de Logixbox correct wordt afgesloten. Het pakket ligt nu veilig in uw Logixbox en alleen ú kunt de box openen, met de meegeleverde sleutel. Het ingedrukte slot komt bij het openen weer naar buiten, waardoor de Topbox meteen klaar is voor de volgende levering.

 

Verdere informatie over de verschillende boxen die u kunt bestellen, vindt u in de webshop. Heeft u toch nog vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

We zijn steeds bezig met het uitbreiden van het assortiment. Ook kunt u ons volgen via Twitter en Facebook, om niks van Logixbox te missen.