Milieu

U draagt bij aan een beter milieu

Uw pakket bewust bezorgd wordt steeds belangrijker. Gedurende de laatste jaren is onze bewustwording als het gaat om het milieu, gestegen tot een heel nieuw niveau. We zoeken allemaal naar duurzame, groene oplossingen voor onze problemen en denken veel na over hoe we het beste kunnen bijdragen aan een gezond leefklimaat. Logixbox kan daarom met trots melden dat u met de aanschaf van een Logixbox eveneens bijdraagt aan een beter milieu. U bespaart tenslotte niet alleen geld en tijd wanneer de pakketbezorger het pakket in uw Logixbox kan plaatsen: ook wordt de CO2 uitstoot sterk verminderd. Met een pakketbrievenbus draagt u bij aan bewuste bezorging.

 

Minder uitstoot van CO2

Het gebruik van een Logixbox zorgt er namelijk voor dat u geen onnodige ritten hoeft te maken, naar bijvoorbeeld een afhaalpunt of postkantoor. En wat dacht u van de ritten die de pakketbezorger maakt, wanneer deze een tweede of misschien zelfs een derde keer naar uw woning of kantoor moet terugkeren? De bezorger hoeft nu slechts één keer bij u langs te komen en kan zo snel zijn route vervolgen. Daarnaast, en dat vinden wij zo logisch dat we het bijna vergeten te vermelden, worden onze producten in West-Europa geproduceerd volgens de strengste milieu-eisen. Met de Logixbox bewijst u dus niet alleen uzelf, maar ook het milieu een grote dienst. In onze webshop kunt u kiezen voor het model dat het beste aansluit bij uw persoonlijke of zakelijke wensen.

 

Meer informatie?

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar de Logixbox en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van deze beveiligde pakket brievenbus? Dan verwijzen wij u graag naar andere specifieke pagina’s op onze website, waar u onder andere meer leest over de veiligheid, de voordelen en de verschillende modellen: