Wat is Logixbox?

 

Wat is Logixbox 

De Logixbox kan eigenlijk niet worden omschreven als een gewone pakket brievenbus. Het is in feite meer een pakketkluis, gezien de veiligheid waarmee pakketten kunnen worden ontvangen. De Logixbox kent een ‘hufterbestendig’ ontwerp en is voorzien van metalen sloten. Het openbreken van de box is dus niet iets wat men ‘zomaar even’ doet. Een Logixbox wordt gemaakt van 1.2 tot 1.4 mm verzinkt staal, is autogeen gelast en de onderdelen ervan zijn allemaal extra verzwaard. De ijzersterke poedercoating (die voldoet aan de Qualicoat-eisen) zorgt er vervolgens voor dat u uw post en bestellingen jarenlang veilig kunt ontvangen. Wilt u meer weten? Kijk dan verder op deze pagina's.

 
 

Gebruikersgemak voor zakelijk en privé

Zowel voor particulieren als bedrijven biedt de Logixbox pakket brievenbus veel gebruikersgemak. Ook de pakketbezorgers zullen blij zijn wanneer ze bij u een Logixbox aantreffen. Hun werk wordt op dat moment tenslotte gelijk gemakkelijker gemaakt! Zij hoeven niet langer bij uw buren aan te bellen, op zoek te gaan naar de juiste ontvanger binnen een groot bedrijf of meerdere keren bij u terugkomen om het pakket te leveren.

 De Logixbox wordt geleverd met vier bouten, waarmee u de pakketkast stevig aan uw huis of kantoorpand kunt bevestigen. Het is ook mogelijk om de box aan een andere constructie vast te maken, mits de ondergrond stevig is. Heeft u toch andere wensen voor de montage van uw Logixbox pakket brievenbus? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om een statief als optie toe te voegen. Kijk voor meer informatie op de pagina montage bij veelgestelde vragen, of neem rechtstreeks contact met ons op voor antwoorden of advies.

 

Lees meer

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Logixbox? Dan verwijzen wij u graag door naar de verschillende pagina’s op onze website, waar u specifiekere informatie vindt.