Installateurs

Pakket kast voor installateurs

De pakket kast Topbox-XL en Topbox-XXL is voor alle grote gereedschappen en materialen. U wilt prettig werken, met gemakkelijk te plaatsen producten. Daarnaast wilt u prima service en garantie bieden. Met onze ervaring in de installatiebranche kent Logixbox de wensen en behoeften van de installateur als geen ander. Als vakman heeft u niet alleen behoefte aan kwalitatief hoogstaande producten, maar ook aan producten waar u op kunt rekenen, zonder dat u moet wachten op pakketbezorgers of bestellingen moet afhalen. Met een pakket kast heeft u alles op tijd in huis en kunt u direct aan de slag.

Verschillende modellen

Speciaal voor installateurs, loodgieters en voor u als vakman hebben we een aparte lijn Logixboxen ontwikkeld. Ook hier hebben we rekening gehouden met verschillende wensen en behoeften van u als installateur. De pakket kasten voor gereedschap en materialen zijn veilig, hufterproof en kunnen grote gewichten dragen. Topbox-XL (met brievenbusklep) en Topbox-XXL zijn eenvoudig te bedienen met een drukslot. Wilt u ook retourneren? Neem dan een kijkje bij de Topbox-XL met pincodeslot. Deze sterke en robuuste box is voorzien van een stevig pincodeslot, zodat u alle pakketten eenvoudig kunt ontvangen en retourneren.  

Alle modellen voor u op rij:


Zo wordt het gemakkelijker en aantrekkelijker om te bestellen, wanneer de belofte ‘vandaag besteld, morgen in huis’ steeds kan worden waargemaakt. En u kunt de volgende dag direct aan de slag met uw bestelde materialen en gereedschappen. Het eenvoudig ontvangen van bestellingen zoals materialen en gereedschappen, reserve-onderdelen etc. is met een pakket kast voor gereedschap niet meer weg te denken. Bovendien kan dit ook ‘s nachts en in het weekend als dit nodig is. De voordelen van de Logixbox worden steeds zeer gewaardeerd, want nu hoeft u nooit meer te wachten! 

Bel ons voor een offerte op maat

Met de Logixbox kiest u voor gemak en veiligheid. Wilt u meerdere Logixboxen, dan kunnen we er bijvoorbeeld voor zorgen dat deze geopend wordt met een master key. Wilt u een offerte op maat of heeft u vragen, neem dan telefonisch contact met ons op of via info@logixbox.nl.

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
per pagina
bezorgbox Topbox-XXL zwart

Topbox-XXL

Excl. BTW: € 326,45 Incl. BTW: € 395,00
pakketbox Topbox-XL zwart

Topbox-XL

Excl. BTW: € 227,23 Incl. BTW: € 274,95
pakketbox met brievenbusklep

Topbox-XL met brievenbusklep

Excl. BTW: € 245,50 Incl. BTW: € 297,05
pakket versturen met pakketbox

Topbox-XL met codeslot

Excl. BTW: € 301,65 Incl. BTW: € 365,00

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
per pagina