Zorginstelling

 

Medicatie Retourbox

Medicatie die niet meer wordt gebruikt of overtollig is, kan opgeslagen worden in een medicatie retourbox. Daarna gaan de medicijnen terug naar de apotheek. Tijdens deze bewaarperiode moet de medicatie op een verantwoorde en veilige manier worden opgeslagen om medicatieveiligheid te waarborgen. Hiervoor is de Multibox-S of Multibox-M uitermate geschikt.

Logixbox heeft voor instanties zoals ziekenhuizen, apotheken en zorginstellingen een veilige stalen box ontwikkeld van hoogwaardige kwaliteit. De box is volledig afsluitbaar en voorzien van een driepuntsluiting met vlinderslot. De box heeft een anti hengel gedeelte zodat medicijnen kunnen worden gedeponeerd, maar er niet meer uitgehaald kunnen worden zonder sleutel. Daarnaast zijn deze boxen uiterst veilig door de extra verzwaarde onderdelen en stevige manier van bevestigen. De geneesmiddelen kunnen alleen door de sleutelhouder uit de medicatie retourbox worden gehaald. Deze kluizen voor geneesmiddelen zijn verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen: Multibox-S en Multibox-M.

        retourbox voor medicatie Multibox-S Stardust Graphiphitgreymedicatie retourbox Multibox-M Stardust Graphitgrey

Verschillende afmetingen Medicatie Retourboxen

De inwerpopening van de Multibox-S is 380 x 200 x 150 mm en heeft voldoende ruimte om doosjes, flesjes en strips veilig te ontvangen. Er is eenvoudig een kunststof box in te plaatsen, zodat de gehele inhoud direct meekan.

De Multibox-M is voor de grotere hoeveelheden medicijnen en nog grotere verpakkingen. Deze retourboxen kunnen verpakkingen of flessen ontvangen tot 460 x 270 x 170 mm.

Technische specificaties:

 

-          Antihengelklep; medicatie kan erin maar er niet uit

-          Veel ruimte; grote inwerpopening en opvangbak

-          Veilig; voorzien van driepuntsluiting en vlinderslot

-          Stevig; gemaakt van gegalvaniseerd staal met poedercoating Qualicoatklass 2

-          Inclusief bevestigingsmateriaal voor aan de wand

 

Werking van de Retourbox

veilige werking medicatie retourbox


Hoe kunt u veilig medicijnen ontvangen? Deze retour medicatie box is uitermate geschikt voor veilige opslag van retourmedicatie in zorginstellingen, apotheken, verpleeg- en verzorgingshuizen.

 Via de bovenzijde wordt de retour medicatie gedeponeerd. Het deksel wordt dicht gedaan en de medicijnen vallen veilig naar beneden. Er is een spaghettimat als optie beschikbaar om ervoor te zorgen dat de verpakkingen zacht landen. Zo raken flesjes e.d. niet beschadigd. Na het deponeren, kunnen de medicijnen niet meer uit de retourbox gehengeld worden, alleen door middel van een sleutel is er toegang tot de medicatie retourbox.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meerdere Logixboxen, vraag dan een offerte op maat aan, wij helpen u graag. Benieuwd naar onze referenties? Kijk dan hierHeeft u vragen, neem dan telefonisch contact met ons op of mail naar info@logixbox.nl.


Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
per pagina
Multibox-M grote brievenbus

Multibox-M

Normale prijs: € 295,00

Speciale prijs: Incl. BTW: € 276,15 Excl. BTW: € 228,22

pakjes brievenbus met pakketje

Multibox-S

Normale prijs: € 235,00

Speciale prijs: Incl. BTW: € 224,35 Excl. BTW: € 185,41

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
per pagina