Zorg

Medicatie retourbox

Medicatie die niet meer wordt gebruikt of overtollig is, kan opgeslagen worden in een medicatie retourbox. Daarna gaan de medicijnen retour naar de apotheek. Tijdens de bewaarperiode moet de medicatie op een verantwoorde en veilige manier worden opgeslagen om medicatieveiligheid te waarborgen. Hiervoor is de Multibox-S of Multibox-M uitermate geschikt. Logixbox heeft voor ziekenhuizen, apotheken en zorginstellingen een stalen medicatie retourbox ontwikkeld die afsluitbaar is met een sleutel en voorzien van een driepuntsluiting met vlinderslot. De retourbox heeft een anti hengel gedeelte zodat medicijnen kunnen worden gedeponeerd, maar er niet meer uitgehaald kunnen worden zonder sleutel. De geneesmiddelen kan alleen door de sleutelhouder uit de medicatie retourbox worden gehaald. De medicatie retourbox is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen: Multibox-S en Multibox-M.

 

Verschillende afmetingen

De inwerpopening van de Multibox-S is 380 x 200 x 150 mm en kan doosjes, flesjes, strips veilig ontvangen. Er is eenvoudig een kunststof box in te plaatsen, zodat de gehele inhoud direct meekan.

De Multibox-M is voor de grotere hoeveelheden medicijnen en grotere verpakkingen en kan verpakkingen of flessen ontvangen tot 460 x 270 x 170 mm.

Technische specificaties:

-          Antihengelklep; medicatie kan erin maar er niet uit

-          Veel ruimte; grote inwerpopening en opvangbak

-          Veilig; voorzien van driepuntsluiting en vlinderslot

-          Stevig; gemaakt van gegalvaniseerd staal met poedercoating Qualicoatklass 2

-          Inclusief bevestigingsmateriaal voor aan de wand

 

Werking

Via de bovenzijde wordt de retour medicatie in de retourbox gedeponeerd. Het deksel wordt dicht gedaan en de medicijnen vallen veilig naar beneden. Er is een spaghettimat beschikbaar om ervoor te zorgen dat de verpakkingen zacht landen. Hierna kunnen de medicijnen niet meer uit de retourbox gehengeld worden, alleen door middel van een sleutel is er toegang tot de medicatie retourbox.

 

Bel ons voor een offerte op maat

Wilt u meerdere Logixboxen, vraag dan een offerte op maat aan, wij helpen u graag. Benieuwd naar onze referenties? Kijk dan hierHeeft u vragen, neem dan telefonisch contact met ons op of mail naar info@logixbox.nl.


Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
per pagina
Multibox-M grote brievenbus

Multibox-M

Normale prijs: € 495,00

Speciale prijs: Incl. BTW: € 295,00 Excl. BTW: € 243,80

pakjes brievenbus met pakketje

Multibox-S

Normale prijs: € 355,00

Speciale prijs: Incl. BTW: € 235,00 Excl. BTW: € 194,21

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
per pagina