Kantoor

Grote buitenbrievenbus voor kantoor

Wilt u u snel allerlei documenten, mappen en grote poststukken in een grote buitenbrievenbus ontvangen zonder dat de klant of cliënt rekening moet houden met openingsuren. Deze grote buitenbrievenbussen zijn ideaal voor administratie-, notaris- en advocatenkantoren. De Multiboxen worden ook gebruikt door Gemeenten waar eerlijke vinders portemonnees, telefoons, autosleutels en dergelijke in kunnen droppen zonder dat ze het risico lopen dat ze in verkeerde handen terecht komen. Ook bibliotheken gebruiken deze grote buitenbrievenbus als verzamelplaats voor geleende boeken.

 

Veelzijdige buitenbrievenbus voor professionele toepassingen!

De Multiboxen zijn uiterst geschikt voor het ontvangen van grote hoeveelheden post, poststukken en ordners. Om u een idee te geven van grootte van inwerpopening; In de Multibox-M passen bijvoorbeeld 3 ordners tegelijk in de inwerpopening. Het poststuk wordt in de inwerpopening gelegd en zodra de klep wordt gesloten, zakt het pakketje naar het tweede compartiment, dat vervolgens automatisch sluit. Met het speciale sluitsyteem is het onmogelijk om er voorwerpen uit te hengelen. De beveiligde buitenbrievenbus kan regelmatig eenvoudig geleegd worden via een deurtje aan de voorzijde

We hebben rekening gehouden met verschillende wensen en behoeften van u als ontvanger. Voor elk kantoor hebben wij een functionele, maar zeker ook stijlvolle oplossing. Deze grote buitenbrievenbussen zijn veilig, hufterproof en weerbestendig. Doordat de buitenbrievenbus in diverse kleuren te leveren is, kunt u deze laten aansluiten bij uw exterieur. Alle producten zijn door ons uitvoerig getest op kwaliteit, zodat uw buitenbrievenbus geschikt is voor langdurig en intensief gebruik. Bovendien eenvoudig te monteren met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

Alle modellen voor u op rij:

 

-          Multibox-S 

-          Multibox-M

-          Frontbox

-          Frontbox-DeLuxe

 

De volgende opties zijn leverbaar:

-          Statief of paal, voor vrijstaande plaatsing

-          Vuurwerksluiting, voor het tijdelijk geheel afsluiten van uw pakketbrievenbus

-          Spaghettimat, hiermee maken de pakketjes een zachte landing

 

Ons team staat klaar voor u!

Met de Logixbox kiest u voor gemak, veiligheid en kwaliteit. Wanneer u een offerte op maat wilt, neem contact op via het contactformulier, telefonisch of mail naar info@logixbox.nl.


Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
per pagina
Multibox-M grote brievenbus

Multibox-M

Normale prijs: € 295,00

Speciale prijs: Incl. BTW: € 276,15 Excl. BTW: € 228,22

pakjes brievenbus met pakketje

Multibox-S

Normale prijs: € 235,00

Speciale prijs: Incl. BTW: € 224,35 Excl. BTW: € 185,41

Pakketbus Frontbox Stardust Graphitgrey

Frontbox

Excl. BTW: € 214,26 Incl. BTW: € 259,25
post pakket in brievenbus

Frontbox-DeLuxe

Excl. BTW: € 214,26 Incl. BTW: € 259,25
pakketbrievenbus deur achterkant

Frontbox-Achteruitname

Excl. BTW: € 226,40 Incl. BTW: € 273,95

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
per pagina