Bedrijven

 

Logixbox voor bedrijven

Steeds meer bedrijven zien het voordeel in van levering in of een (retour)verzending uit een Logixbox.

Het wordt voor uw klanten tenslotte gemakkelijker en aantrekkelijker om te bestellen, wanneer de belofte ‘vandaag besteld, morgen in huis’ steeds kan worden waargemaakt. Diverse (online) winkelbedrijven en installateurs werken al met de Logixbox. Het uitwisselen van bestellingen, emballage, reserve-onderdelen en andere post kan gemakkelijk worden gerealiseerd, zowel met klanten als met servicemonteurs. Bovendien kan dit ook ‘s nachts en in het weekend als dit nodig is. Ook in de bouwsector en in de makelaardij worden de voordelen van de Logixbox zeer gewaardeerd. In nieuwe of te renoveren projecten bijvoorbeeld kan uitstekend een Logixbox worden toegevoegd.

De pagina zou veel te lang worden om al onze bijzondere klanten hier te tonen. Logixbox beschikt over een enorm gevarieerd klantenbestand. Wij zijn op iedere klant trots, stuk voor stuk. Omdat wij u niet alle klanten kunnen tonen hebben we een selectie gemaakt van een aantal van deze klanten! 

Logo Mercedes Benz Logo Antheos Logo Koninklijke Marine Logo Politie Eindhoven
Logo Axion Continu Logo Bouwmaat Logo Coever Vastgoed Logo Cycloon Post Fietskoeriers
Logo SDK Kinderopvang Logo De Bibliotheek Logo De Lijn Belgie Logo Dreefbeheer
Logo Base Advocaten Logo Gemeente Opsterland Logo Rhein-Neckar-Verkehr Logo STAR MDC
Logo Conservatorium Hotel Amsterdam Logo Nofalab Logo Morpho Cards Logo Privatschule Niederrhein
logo-anoxia-europe logo-drager-nederland-bv logo-element-materials-technology logo-sodexo
logo-basf logo-monte-rosa logo-pvg-lifttechniek logo-remeha


Wat kunt u als bedrijf met een Logixbox?

We kunnen diverse voorbeelden noemen van bedrijven die gebaat zouden zijn bij een Logixbox.

Ziekenhuizen bijvoorbeeld maken gebruik van de Logixbox om (gebruikte) medicijnen en/of naalden te ontvangen of veilig op te bergen. Hotels kunnen van de box gebruikmaken om pasjes en sleutels in ontvangst te nemen. In laboratoria kunnen monsters in de box worden gedeponeerd, de financiële dienstverlening kan op deze manier orders of grote poststukken ontvangen… Ook mobiele kappers, administratiekantoren, tandartspraktijken en bibliotheken kunnen hun voordeel doen met de mogelijkheden van de Logixbox. 

Bent u overtuigd? Gevonden voorwerpen, sleutels, alle informatie en producten die moeten worden uitgewisseld kunnen via de  Logixbox op een veilige manier worden overgebracht. Vanwege het hufterproof ontwerp is het niet mogelijk om de box ‘zomaar’ open te breken. Uw items zijn dus altijd veilig.

 

Bel ons voor een offerte op maat

Met de Logixbox kiest u voor gemak en veiligheid. Wilt u meerdere Logixboxen, dan kunnen we er bijvoorbeeld voor zorgen dat deze geopend worden met dezelfde sleutel (u maakt dan gebruik van een master key). Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wenst u een offerte op maat, bijvoorbeeld voor uw buitendienstmedewerkers of uw aangesloten dealers of agenten? Neem voor alle vragen die u heeft dan contact met ons op, via het contactformulier of stuur een mail naar info@logixbox.nl.

U kunt ons natuurlijk ook  telefonisch bereiken op 084-8672500 (op werkdagen van 08.30-17.00 uur). Bekijk intussen in onze webshop de verschillende modellen van de Logixbox en de bijbehorende eigenschappen.