Pakketbus Frontbox Stardust Graphitgrey

Meer Views

Frontbox

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: € 214,26 Incl. BTW: € 259,25
Productcode: JD322437FB

De Frontbox is het nieuwste model in de Logixbox-lijn. Het ontwerp van de pakketbus is gebaseerd op een typisch Hollands dak, de halsgevel. Met dit model kunt u post en pakketten met afmetingen tot 350 x 400 x 325 mm ontvangen. Deze pakketbus kan meerdere bezorgingen (van één of meerdere poststukken en pakketten) per dag ontvangen. De Frontbox kunt u vrijstaand, aan uw gevel of op een statief plaatsen.


Nu tijdelijk met GRATIS brievenbusbeveiliging en spaghettimat!


Wegens grote belangstelling is de levertijd voor de kleur Stardust Graphitgrey langer. U wordt per mail of telefonisch hierover geïnformeerd. Vragen? Contacteer ons vrijblijvend.


Lees onderaan op deze pagina meer over dit product. 

* Maak svp uw keuze

Excl. BTW: € 214,26 Incl. BTW: € 259,25

De Frontbox wordt, net als de andere modellen, geleverd in een duurzame poedercoating en is standaard in twee kleuren verkrijgbaar: Stardust Black en Stardust Graphitgrey. In de lak zitten microscopisch kleine metaaldeeltjes verwerkt, die zorgen voor een luxe uitstraling. Wanneer u kiest voor de pakketbus Frontbox, kunt u kiezen uit deze opties:

Wilt u een Frontbox met één van deze opties uitbreiden, kunt u dit direct bestellen in onze webshop of neem contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

De pakketbussen van Logixbox worden standaard geleverd met:

  • - 2 genummerde sleutels
  • - sterk bevestigingsmateriaal
  • - handleiding
  • - stickers

 

Hoe werkt de Frontbox

De pakketbezorger opent het deksel en legt het pakket in de inwerpopening van de pakketbus. Hij doet het deksel dicht en het pakket valt veilig onderin de pakketbus. In deze pakketbus ligt op de bodem een mat, zodat uw postpakketten zacht neerkomen. Deze mat kan als optie bijbesteld worden. Het pakket ligt nu veilig in de box en de pakketbus kan direct nog meer post en pakketjes ontvangen. Alleen u kunt deze pakketbus openen, door middel van uw eigen sleutel.

De Frontbox is geschikt voor het ontvangen van pakketten tot 350 x 400 x 325 mm. U haalt het geleverde pakket gemakkelijk via het deurtje aan de voorkant uit de box. Wilt u meerdere pakketten van vergelijkbare grootte kunnen ontvangen? Kies dan voor de Multibox-M of wilt u liever een inbouw pakketbus? Kijk dan bij de Frontbox Inbouw. Heeft u nog vragen over de  werking of montage van uw Logixbox, of heeft u vragen over de veiligheid? Bekijk dan de website of neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar met antwoord en advies.

Wilt u nóg grotere pakketten kunnen ontvangen, of uw bestellingen (zoals boodschappen) ? Kies dan voor de Topbox XXL.

Specificaties:

 Materiaal  hoogwaardig verzinkt staal 
 Afmetingen B x D x H  415 x 430 x 960 mm
 Inhoud  158 liter
 Bevestigingsmateriaal  ja, incl. M10 keilbout (4st.)
 Montage  wand / statief / vrijstaand
 Deksel sluiting  speciale scharnieren
 Sleutels  2 stuks, genummerd
 Slot  extra versterkt, genummerd
 Max. pakketgrootte  350 x 400 x 325 mm
 Toplaag  poedercoating, Qualicoat Klass  2
 Handleiding  ja
 Gewicht  23 kg
 Opties  Brievenbusbeveiliging, spaghettimat,   statief
 Garantie  5 jaar


Lijntekening pakketbus Frontbox

Klantenbeoordelingen

Eerder moeten doen Review door D. Bongers.
Eindelijk geen pakketje meer nalopen, nadat we weer eens niet thuis waren. De frontbox staat er drie dagen en al 2 keer pakketje ontvangen. De bezorgers zijn ons zeer dankbaar . Dank u voor de goede en snelle service. (Geplaatst op 14-06-18)
prima Review door Dhr. Urbanik
mooie oplossing! Dank voor de snelle reactie! (Geplaatst op 16-02-18)
Zeer tevreden Review door F. Buijze
Afgelopen maandag werd de allereerste Logixbox Frontbox rechtstreeks door enkele medewerkers afgeleverd. Ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van de robuustheid van de unit, en de omvang van de pakketten die kunnen worden ontvangen. De klep is zeer stevig, waardoor het geen probleem is om er zwaardere pakketten op te plaatsen. Met behulp van het bijgeleverde montagemateriaal is de Frontbox eenvoudig te verankeren aan de grond of muur. De brievenbusbeveiliging sluit de klep af indien dat noodzakelijk is. Inmiddels de eerste pakketten mogen ontvangen van verschillende vervoerders. De meeste bezorgers bellen geen eens meer aan en deponeren het pakket rechtstreeks in de Frontbox. Heerlijk! (Geplaatst op 21-12-17)

Schrijf uw eigen beoordeling