Veiligheid

Veiligheid van uw pakketjes

Wij kunnen goed begrijpen dat u uw kostbare pakketten niet aan de eerste de beste afleverbox toevertrouwt. Gelukkig is de Logixbox niet zomaar een pakketbrievenbus, maar een beveiligde brievenbus waar u met een gerust hart gebruik van kunt maken. Zakelijk of privé.

Een belangrijke vraag van onze klanten is: hoe veilig zijn mijn producten in de Logixbox? Daarop antwoorden wij: de Logixbox is geheel hufterproof. Dat wil zeggen dat deze is vervaardigd van zeer sterke materialen. Schade aanrichten is moeilijk, alleen met buitensporig geweld zou men de Logixbox kunnen openen.

 

Materialen en montage

De Logixbox is gemaakt van 1.2 tot 1.4 mm verzinkt staal. Een ijzersterke poedercoating, die voldoet aan de Qualicoat-eisen, beschermt de Logixbox tegen weer en wind. Een extra veilig slot en verzwaarde onderdelen zorgen er vervolgens voor dat alleen u, met uw sleutel, gebruik kunt maken van deze beveiligde brievenbus. Ook is het zo dat pakketjes niet uit de Multibox kunnen worden ‘gehengeld’, vanwege de meedraaiende klep.

 

Ook de manier van monteren draagt bij aan de veiligheid van het gebruik. U bevestigt de Logixbox met vier stevige schroeven van elk 8 mm dik. Deze verankeren de box stevig aan de woning of het bedrijfspand. Ook kan de box op deze manier aan een statief worden bevestigd.

 

Met een gerust hart uw pakketten ontvangen

Wij denken graag mee met onze klanten. Ook op deze manieren draagt de Logixbox bij aan de veiligheid:

 

  • - Breekbare pakketten kunnen netjes in de box worden gelegd, als extra optie is er een spaghettimat.

  • - Door de Logixbox is de deur opendoen voor een vreemde niet meer nodig.
  •  
  •   Vooral in de avond kan dit prettig zijn.

  • - U kunt kiezen voor een brievenbusbeveiliging bij de Frontbox of Multibox wanneer u deze bestelt.
  •  
  •   Deze sluiting zorgt ervoor dat uw pakketten of uw box niet kunnen worden beschadigd door vuurwerk.

 

Heeft u andere vragen over veiligheid, of zijn er andere dingen die u graag zou willen weten? Bekijk de veelgestelde vragen of vraag ons om antwoord!