Montage

Montage

De Logixbox kan, net als een gewone brievenbus, worden opgehangen aan de muur van uw huis of kantoorpand. Daarnaast is het mogelijk om de Logixbox op een statief te plaatsen, of om deze te bevestigen aan een andere constructie (mits de ondergrond stevig is). Op deze manier kunt u een wandbrievenbus veranderen in een vrijstaande brievenbus voor pakketten. Wanneer u gebruik wilt maken van een statief, kunt u daar naar vragen bij één van onze medewerkers. Met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal kunt u de Logixbox gemakkelijk zelf ophangen.

 

Mag de Logixbox overal worden opgehangen?

Op uw eigen grond mag u onze Logixbox gewoon ophangen als wandbrievenbus. Komt de pakketbrievenbus op of boven publieke grond te hangen, dan gelden regels rondom precario. Deze regels zijn per gemeente verschillend, maar de meeste gemeenten zijn hierin erg soepel. Twijfelt u over de regels die voor u gelden, neem dan contact op met uw gemeente.

 

Hoe maak ik de Logixbox klaar voor gebruik?

De montage van de Logixbox is eenvoudig zelf te doen. Bevestig de pakketbrievenbus stevig aan de woning of het kantoorpand (als u de Logixbox als wandbrievenbus wil gebruiken) met de vier bijgeleverde bouten. Verwijder na installatie de kunststof transportbeschermrand aan de onderzijde. Plaats de sticker “Ja, Pakket in Logixbox’ op de klep van úw eigen brievenbus of naast de deurbel. Zo weet de bezorger dat er een Logixbox aanwezig is. Bij de Topbox plaatst u de sticker ´Na afleveren deksel sluiten en slot indrukken´ op de klep of aan de binnenrand.

 

Hoeveel onderhoud heeft de Logixbox nodig?

De Logixbox is net zo onderhoudsarm als een normale brievenbus. Door de duurzame en ijzersterke poedercoating is af een toe reinigen met een vochtige doek voldoende. Verleng de levensduur van de draaiende onderdelen, zoals slot en deksel, door regelmatig een druppeltje olie tussen de scharnieren en in het slot te druppelen.

 

Heeft u nog andere vragen? Vul het contactformulier in of bel 084-867 2500. Natuurlijk staan wij u ook graag via de chat van de website te woord! Op de website worden tevens andere veelgestelde vragen beantwoord, over bijvoorbeeld veiligheid en de werking van de Logixbox.