Vrijstaande pakketbrievenbus Designbox shining black met RVS

Meer Views

Designbox

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 297,50

Speciale prijs: Incl. BTW: € 274,50 Excl. BTW: € 226,86

Productcode: WI203040PL

De vrijstaande pakketbrievenbus met een RVS frontpaneel is een fraai ogend design model. De Designbox heeft een inwerpgedeelte aan de voorzijde en een deur voorzien van een vlinderslot met driepuntsluiting aan de achterzijde. De pakketbrievenbus is van gegalvaniseerd staal met een duurzame poedercoating en kan pakketten en post ontvangen tot een grootte van 295 x 310 x 310 mm. Met deze vrijstaande pakketbrievenbus hoeft u niet meer naar een afhaalpunt!

* Maak svp uw keuze

Normale prijs: € 297,50

Speciale prijs: Incl. BTW: € 274,50 Excl. BTW: € 226,86

De vrijstaande pakketbrievenbussen model Designbox (en ook het Inbouwmodel) zijn voorzien van weerbestendige poedercoating, verkrijgbaar in de kleuren Shining Black, Stardust Graphitgrey en Stardust Black in combinatie met een RVS front. De kleur shining Black heeft een prachtige zijdeglans en komt stijlvol tot zijn recht met het RVS front. In de poedercoating van de kleuren Stardust Graphitgrey en Stardust Black heeft een zeer fijne metallic glans. Deze 2 kleuren zijn in verhouding tot de kleur Shining Black iets matter.

Veiligheid voorop

Net als alle andere pakketbrievenbussen is ook deze vrijstaande pakketbrievenbus voorzien van een anti hengel systeem, zodat uw pakketten post niet door derden eruit gehengeld kunnen worden, maar veilig liggen te wachten totdat u tijd heeft om de post en pakketten eruit te halen.

Spaghettimat en huisnummers

U kunt bij de Designbox een spaghettimat als optie bij bestellen. Deze wordt onderin de pakketbrievenbus gelegd en zorgt voor een degelijke landing van uw pakketten, ook beschermd de spaghettimat post tegen eventuele condensvorming. Als uw woning wat verder van de straat staat en u wilt u dat het huisnummer direct duidelijk is, dan hebben wij voor u RVS huisnummer, helemaal bijpassend bij uw pakketbrievenbus. Het huisnummer kunt u met een 3M stickers bevestigen op uw vrijstaande pakketbrievenbus.

Hoe werkt de vrijstaande pakketbrievenbus?

De bezorger legt in de RVS inwerpopening van de vrijstaande pakketbrievenbus het pakket en/of post en sluit de lade. De klep blijft goed dicht zitten door een stevige magneetsluiting. Het pakket valt naar beneden en komt in het onderste compartiment terecht. Daarna is de Designbox direct weer klaar om pakketjes of post te ontvangen. Via het deurtje aan de achterzijde haalt u met de sleutel alle post en pakketjes weer uit de pakketbrievenbus. Dit deurtje is beveiligd met een genummerd vlinderslot met driepuntsluiting.

Montage van de vrijstaande pakketbrievenbus

De vrijstaande pakketbrievenbus is eenvoudig te monteren met het meegeleverde montagemateriaal bestaande uit 4 keilbouten. De verzending is gratis en de pakketbrievenbus wordt geleverd inclusief handleiding, 2 sleutels en stickers.

Doeltreffende oplossing

De pakketbrievenbus is een stijlvolle en duurzame oplossing, want nu hoeft u niet meer op de pakketbezorger hoeft te wachten of ritjes naar het postkantoor te maken. Daarnaast kunt u de pakketbrievenbus ook gebruiken voor het ontvangen van uitgeleende spullen en vervangt dus volledig de (huidige) brievenbus. Wilt u andere vrijstaande pakketbrievenbussen bekijken, neemt u dan een kijkje bij Frontbox en Frontbox-DeLuxe deze zijn beschikbaar in onze webshop. Wilt u liever een inbouwmodel, kijk dan bij de Designbox-Inbouw of Frontbox-Inboiuw. Heeft u nog vragen, aarzel niet en contacteer ons via de chat, mail of telefonisch. We staan u graag te woord!

Klantenbeoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling